Η έκτη σεζόν του Game of Thrones θα έχει την μεγαλύτερη σκηνή μάχης μέχρι τώρα – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η έκτη σεζόν του Game of Thrones θα έχει την μεγαλύτερη σκηνή μάχης μέχρι τώρα

TV | 23-3-2016 |

Το Game of Thrones μας έχει προσφέρει επικές (και πολύ ακριβές)  σκηνές μάχης στο παρελθόν. Το ”The Watchers on the Wall” ήταν το πιο ακριβό επεισόδιο της σειράς και η σφαγή μεταξύ των White Walkers και την παρέα του Jon Snow στο περσινό ”Hardhome” ήταν η πιο ακριβή σκηνή για τους παραγωγούς στην πέμπτη σεζόν. Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να συγκριθούν στο ελάχιστο με εκείνα που έρχονται στην έκτη σεζόν της αγαπημένης σειράς.

Μια μέρα αφού οι δημιουργοί της σειράς David Benioff και Dan Weiss αποκάλεσαν την επερχόμενη σεζόν ”την καλύτερη που έχουμε κάνει” υποστηρίζοντας ότι ενώ σε κάθε σεζόν υπήρχαν κάποια επεισόδια τα οποία δεν τους βγήκαν ακριβώς όπως θα ήθελαν, στην έκτη δεν υπάρχει ούτε ένα το οποίο να θεωρούν αδύναμο, και ότι όλα είναι καλύτερα απ’ ότι περίμεναν όταν τα έγραφαν, έρχεται να προστεθεί και η δήλωση ενός άλλου σεναριογράφου, του Bryan Cogman, ο οποίος αναφέρει ότι σε ένα από τα νέα επεισόδια θα δούμε την πιο επική και μεγάλη σκηνή μάχης μέχρι τώρα.

”Είναι σίγουρα η μεγαλύτερη μέχρι τώρα. Πάντα θέλαμε να φτάσουμε σε ένα σημείο από άποψη ιστορίας, budget, και χρόνου κατά το οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε μια σωστή μάχη, με ένα στρατό από τη μία πλευρά και έναν από την άλλη”.

Η συγκεκριμένη σκηνή θα έχει εκατοντάδες στρατιώτες στη μια πλευρά του πεδίου μάχης και επίσης έναν ολόκληρο στρατό από την άλλη και η σύγκρουση μεταξύ τους θα είναι πολύ προσεγμένη στρατηγικά, με σημαντικούς χαρακτήρες της σειράς να παίζουν κρίσιμο ρόλο. Ίσως ο Cogman να αναφέρεται στη ‘Μάχη των Μπάσταρδων’ από την οποία πήραμε μια μικρή γεύση στο τελευταίο trailer αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Σχεδόν ένας μήνας απομένει για να μάθουμε αν όντως οι δημιουργοί της σειράς θα επιβεβαιωθούν για τα τόσο μεγάλα λόγια τους όσο αναφορά την πρώτη σεζόν κατά την οποία θα ξεφύγουν αρκετά από τα γεγονότα των βιβλίων του George R.R. Martin.

Δείτε επίσης:

Το νέο trailer της έκτης σεζόν του Game of Thrones είναι εδώ

Οι stars του Game of Thrones δίπλα στους πρόσφυγες

H φωτογραφία του “Game of Thrones”, σε ένα καταπληκτικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα για: ,