Η Daisy Ridley αποκαλύπτει την αρχή του Star Wars 8 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Daisy Ridley αποκαλύπτει την αρχή του Star Wars 8

Ειδήσεις | 2-3-2016 |

H Daisy Ridley, παρευρέθηκε στα φετινά Oscars και μαζί με τα androids του Star Wars που ανέβηκαν στην σκηνή, ήταν εκείνη που έκλεψε περισσότερο από όλους τους πρωταγωνιστές της ταινίας την παράσταση. Με το Star Wars Επεισόδιο 8 να έχει αρχίσει τα γυρίσματα, η Ridley βομβαρδίστηκε με ερωτήσεις για το τι θα γίνει στην νέα ταινία που θα δούμε στις αίθουσες τον Δεκέμβρη του 2017.

Επίσης: Εκτός Θέματος 56: To νέο Star Wars στο μικροσκόπιο

Αυτός είναι ο “τίτλος” του νέου επεισοδίου Star Wars

Star Wars Επεισόδιο 8: Κι όμως έχουμε την πρώτη σκηνή από τα γυρίσματα που άρχισαν

Ήδη από το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα του νέου Star Wars, μάθαμε αυτό που κυκλοφορούσε σαν φήμη, με βάση και τον τρόπο που τέλειωσε το Force Awakens. Έτσι το Επεισόδιο 8 θα είναι η πρώτη ταινία Star Wars στην ιστορία που θα ξεκινήσει ακριβώς εκεί από όπου η προηγούμενη σταμάτησε, δηλαδή την Rey και τον Luke, στο μαγικό Ιρλανδικό νησί, όπου ο Luke κρυβόταν για αρκετά χρόνια.

Η “Rey” με δηλώσεις της στο κόκκινο χαλί για το Mtv, αποκάλυψε ότι κάνει πολλές πρόβες με τον Mark Hamill και πως ο ρόλος του Luke Skywalker θα είναι πολύ μεγαλύτερος στο νέο επεισόδιο με τους δύο τους να μοιράζονται αρκετές σκηνές. “Ήταν τόσο περίεργα όταν ξαναπήγαμε στο νησί για το Επεισόδιο 8, ξαναγυρίζοντας την ίδια σκηνή με διαφορετικό crew. O Mark είναι εντυπωσιακός στις πρόβες μας, είμαι πολύ χαρούμενη που θα επιστρέψω στην νέα ταινία. Ο Luke Skywalker θα δείτε ότι εμφανίζεται πολύ στο Επεισόδιο 8 και είναι και πολύ cool.” είπε η Rey, συμπληρώνοντας ότι το Επεισόδιο 8 είναι μια πολύ καλή ιστορία.

Θυμίζουμε ότι πριν το Star Wars 8 θα δούμε στις αίθουσες το Rogue One, με τον Darth Vader να επιστρέφει επί της οθόνης, στο τέλος του 2016, ενώ σύντομα θα έχουμε για την ταινία το πρώτο της trailer.