Η Annabelle Wallis όλο και πιο κοντά σε Μούμια και τον Tom Cruise – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Annabelle Wallis όλο και πιο κοντά σε Μούμια και τον Tom Cruise

Ειδήσεις | 15-3-2016 |

Υποδυόμενη μια επιστήμονα στη σύγχρονη εποχή, η όμορφη ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της μούμιας.

Η Universal συγκεντρώνει το cast του νέου φιλμ και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Annabelle Wallis που θα πλαισιώνει τον Tom Cruise.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα υποδύεται μία αρχαιολόγο/επιστήμονα την ώρα που ο Cruise θα είναι, για μία ακόμη φορά, ο σκληρός της υπόθεσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Sofia Boutella και Jake Johnson έχουν ήδη συμφωνήσει.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Jon Spaihts και στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντάμε τον Alex Kurtzman. Ο Καλιφορνέζος κινηματογραφιστής μάλιστα συμμετέχει και στην παραγωγή μαζί με τους Chris Morgan και Sean Daniel. Πληροφορίες σχετικά με την πλοκή μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει, εντούτοις είναι σχεδόν βέβαιο πως η ταινία θα εκτυλίσσεται στην σύγχρονη εποχή.

Η περιβόητη “Μούμια” αναμένεται στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2017 και είναι ένα από τα πολλά remake που έχει η Universal στα σκαριά σε μία προσπάθεια να δημιουργήσει ένα παράλληλο σύμπαν με κλασσικά τέρατα όπως ο Dracula, ο Αόρατος Άνθρωπος, ο Φρανκενστάιν και ο Βαν Χέλσινγκ.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,