Η Anna Torv του Fringe στην Netflix σειρά του David Fincher - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Anna Torv του Fringe στην Netflix σειρά του David Fincher

Ειδήσεις | 10-3-2016 |

Η πρωταγωνίστρια, μίας εκ των αγαπημένων μας σειρών των τελευταίων χρόνων, του Fringe, μαζί με τον Jonathan Groff, ηθοποιό του Looking, θα είναι σύμφωνα με το Hollywood Reporter οι πρώτοι του cast της νέας σειράς του David Fincher για το Netflix, με τίτλο Mind Hunter. Πρόκειται για την δεύτερη σειρά του Fincher στο Netflix καθώς ο σκηνοθέτης των Gone Girl, Fight Club, Το κορίτσι με το τατουάζ και Seven, είναι ο creator του House of Cards.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο των John Douglas και Mark Olshanker με τίτλο “Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit”, το οποίο εκδόθηκε το 1996. Η σειρά λέγεται ότι θα ακολουθεί δύο πράκτορες του FBI στο 1979. Οι πράκτορες παίρνουν συνεντεύξεις από κατα συρροή δολοφόνους, σε μια προσπάθεια να λύσουν νέες υποθέσεις φόνων. Η Torv θα παίξει την Wendy, μία ψυχολόγο, ενώ ο Jonathan Groff τον Holden, έναν από τους πράκτορες του FBI. Σας θύμισε κάτι από σιωπή των αμνών έτσι;

Τα δικαιώματα του βιβλίου ανήκουν σε εταιρία της Charlize Theron.

Να σημειώσουμε ότι η προηγούμενη σειρά στην οποία η Torv είχε πάρει ρόλο, το Open, για το HBO, τελικά δεν εγκρίθηκε τελικά για πλήρη σεζόν και έμεινε στο επεισόδιο πιλότο.