Η 5η σεζόν του Scandal, επαναφέρει τη σειρά στην κορυφή - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η 5η σεζόν του Scandal, επαναφέρει τη σειρά στην κορυφή

TV | 14-3-2016 |

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σταματήσει κάποιος να βλέπει Scandal. Όσοι δεν το συνεχίζεται τους ξέρετε ήδη. Όσοι όμως το συνεχίζεται, τότε σίγουρα ξέρετε και τους λόγους που έχετε κολλήσει με τον Olivia Pope.

Για να φρεσκάρουμε την μνήμη σας, κάντε κλικ εδώ και θυμηθείτε τι έγινε στην 4η σεζόν της σειράς. 

Αν σκοπεύετε να δείτε τον πέμπτο κύκλο, σταματήστε εδώ, και δείτε τα επεισόδια. Οι λοιποί, για πάμε μαζί να θυμηθούμε τι έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Και στον Λευκό Οίκο, ζούμε όλοι καλά και ευτυχισμένα. Εκτός από μία. Από την Olivia, η οποία βρίσκει τον νέο της ρόλο σαν Πρώτη Κύρια, ολίγον βαρετό, και διακοσμητικό. Με την δημοτικότητα του ζευγαριού να αυξάνεται, ο Fitz θέλει η Olivia να μην ανακατεύεται στις πολιτικές υποθέσεις.

Δεμένος ακόμα στην καρέκλα του, ο απελπισμένος (παραδόξως) Rowan, αποφασίζει να παίξει παιχνίδια μυαλού με τον απαγωγέα του, και μελλοντικό εκτελεστή του, Huck. Ξεκινώντας με το ότι περιτριγυρίζεται από αχάριστα “παιδιά” , καταλήγει στο ότι ο Huck, δεν είναι πατρικό πρότυπο, και ότι ο γιος Javi, θα ζήσει καλύτερα χωρίς αυτόν. Ο Huck κάνει την πρώτη προσπάθεια να τον σκοτώσει, αλλά σε μία σκηνή που δεν περιμέναμε, ο Huck συγκρατεί τον θυμό του, για να τονίσει στον Rowan, ότι η Olivia είναι ο λόγος που γίνονται όλα, αλλά και λόγος που θα τον κρατήσει ζωντανό.

Διάβασε τα πάντα για την 5η σεζόν, στο tvfreaks.gr, κάνοντας κλικ εδώ. 

Διαβάστε περισσότερα για: