Ετοιμάζεται prequel του Heat από τον Michael Mann - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ετοιμάζεται prequel του Heat από τον Michael Mann

Ειδήσεις | 18-3-2016 |

Ένα all time classic του Αμερικανικού κινηματογράφου των 90s, το Heat, ήταν η ταινία που έφερε τον Robert De Niro και τον Al Pacino μαζί για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι μετά από κάτι παραπάνω από είκοσι χρόνια ο δημιουργός του Michael Mann έχει ξεκινήσει να ασχολείται με το prequel της γνωστής ταινίας.

Ο Mann, που αυτό τον καιρό δουλεύει πάνω στη βιογραφία του Enzo Ferrari, έκλεισε μια συμφωνία που θα του επιτρέψει να λανσάρει το Michael Mann Books. Πρόκειται για έναν εκδοτικό οίκο που σκοπό θα έχει να εκδώσει μια συλλογή από μυθιστορήματα, γραμμένα από διάφορους συγγραφείς, τα οποία προορίζονται να μεταφερθούν τόσο στη μεγάλη όσο και στη μικρή οθόνη.

Το prequel του Heat είναι φυσικά πρώτο στη λίστα προτεραιότητας του νέου αυτού εγχειρήματος. Το βιβλίο θα περιγράφει τα πρώιμα χρόνια των Vincent Hanna, Neil McCauley, Chris Shiherles και Nate ( που τους υποδύθηκαν στη ταινία οι Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer και Jon Voight). Μόλις εκδοθεί θα ανοίξει και η πόρτα για να δούμε το project σε ταινία είτε ακόμα και σε τηλεοπτική σειρά.

Είναι σίγουρα μακρύς ο δρόμος μέχρι τότε, αλλά βάσει του υλικού και του επιπέδου της έρευνας που συγκεντρώθηκε για να γραφτεί το σενάριο του Heat, θα έχει αναμφίβολα πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει στον συγκεκριμένο κόσμο του ο Mann.