Αισιόδοξος ο Arnold για "Eξολοθρευτή"... Όχι όμως και η Paramount - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αισιόδοξος ο Arnold για “Eξολοθρευτή”… Όχι όμως και η Paramount

Ειδήσεις | 22-3-2016 |

Παρά την αποτυχία της ταινίας “Genysis” την χρονιά που μας πέρασε, ο πρωταγωνιστής του ιστορικού franchise παραμένει αισιόδοξος για έναν “Εξολοθρευτή” στο μέλλον.

Ο Arnold Schwarzenegger λοιπόν με πρόσφατες δηλώσεις του καθησύχασε τους φαν των ταινιών του Εξολοθρευτή. Παρά την, αντικειμενικά, αποτυχημένη ταινία που είδαμε πέρσι, ο δημοφιλής ηθοποιός αναμένεται να σώσει εκ νέου τον πλανήτη στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα στο Αυστραλιανό Channel 9.

Η ταινία “Genysis” είχε σχεδιαστεί να είναι η αρχή μιας νέας “Terminator” τριλογίας. Τα τεράστια οικονομικά ποσά που απαιτούνται για τις παραγωγές του Εξολοθρευτή σε συνδυασμό με τις κακές κριτικές που έλαβε η ταινία το 2015, αφήνουν τα sequels στον αέρα.

Η Paramount διατηρεί επιφυλακτική στάση και φαίνεται πως έχει παγώσει τις 2 ταινίες που είχε προγραμματίσει το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ημερομηνία που μέχρι πρότινος συναντούσαμε το sequel του Genysis(19-5-17), τώρα πια βρίσκεται το reboot του “Baywatch”.

Διαβάστε εδώ για την επανεκκίνηση του Εξολοθρευτή στο “Genysis”

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,