Επιτέλους, ένα καλό reboot! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Επιτέλους, ένα καλό reboot!

Ειδήσεις | 5-3-2016 |

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όποτε ακούω τον όρο “reboot” κάτι σφίγγεται μέσα μου.  Πάει το μυαλό μου στο κακό (εχμ, ναι, στο Die Hard). Ωστόσο, η πραγματική είδηση της ημέρας, είναι ότι ο Bruce Willis θα πρωταγωνιστήσει σε ένα reboot που ΔΕΝ θα είναι της σειράς ταινιών Die Hard. Δηλαδή, σα να λέμε, καινοφανής φιλμική κατάσταση – πρώτη φορά στα χρονικά – το αφεντικό τρελάθηκε-κλπ…

Ψυχραιμία. Έχει και συνέχεια. Το reboot θα αφορά μία από τις κλασικές ταινίες δράσης/θρίλερ της δεκαετίας του 1970, με τίτλο “Death Wish” και πρωταγωνιστή τον Charles Bronson. Η Paramount/MGM θα αναλάβουν την παραγωγή του rebοot και το project φαίνεται να ξεκινά ήδη με τις καλύτερες προδιαγραφές. Αλλά το καλύτερο δε στο έχω πει ακόμη.

Mετά από μια – δυο αντικαταστάσεις, στο σκηνοθετικό τιμόνι του project βρίσκουμε τους Ισραηλινούς σκηνοθέτες του εξαιρετικού “Big Bad Wolves“, Aharon Keshales & Navot Papushado. Μα δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερες προϋποθέσεις αυτό το reboot. Έχω σχεδόν συγκινηθεί.

Φήμες λένε ότι το reboot θα πατήσει σε πολλά σημεία στο μυθιστόρημα του Βrian Garfield,το οποίο αποτέλεσε τη βάση και της ταινίας του 1974. Η ιστορία ακολουθεί έναν ήσυχο Αμερικανό που μεταμορφώνεται σε ανηλεή εκτελεστή μετά το βιασμό και τη δολοφονία της γυναίκας του και της κόρης του.

(Αν δεν έχεις δει το Big Bad Wolves, να το δεις οπωσδήποτε)

Διαβάστε περισσότερα για: ,