Επιστροφή του Jeremy Renner στο Mission Impossible 6 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Επιστροφή του Jeremy Renner στο Mission Impossible 6

Ειδήσεις | 23-3-2016 |

Απ’ ότι φαίνεται ο σκηνοθέτης Christopher McQuarrie θα επαναφέρει τον William Brandt στο Mission Impossible 6. Ο ίδιος ο Jeremy Renner υπονόησε την πιθανή επιστροφή του χαρακτήρα του όταν συμμετείχε σε μια σειρά ερωταπαντήσεων στο Twitter την οποία ξεκίνησε ο σκηνοθέτης το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ηθοποιός ρώτησε χαριτολογώντας τον σκηνοθέτη αν η παρέα ξαναμαζεύεται και αν θα πρέπει να αρχίσει τις διατάσεις, λαμβάνοντας την απάντηση ότι πρέπει να φορέσει άνετο παντελόνι, καθώς θα το χρειαστεί.

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για το casting του Renner στη ταινία όμως δεν θα είναι μεγάλη έκπληξη να τον δούμε ξανά στο ρόλο του Brandt αν σκεφτεί κανείς το πως τελείωσε το περσινό Mission Impossible Rogue Nation.

Ο McQuarrie αυτό τον καιρό γράφει το σενάριο της έκτης Επικίνδυνης Αποστολής, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει παραγωγή αργότερα μέσα στο έτος ή αρχές του επόμενου. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε να δείτε τον Renner σε δράση, επιστρέφει και ως Hawkeye στο Captain America: Civil War το οποίο έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους.

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,