Έπεται sequel στις περιπέτειες της Suicide Squad - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έπεται sequel στις περιπέτειες της Suicide Squad

Ειδήσεις | 4-3-2016 |

Μπορεί να απομένει πολύς καιρός ακόμη για την πρεμιέρα της ταινίας(5.8.16 στις Η.Π.Α. και 25.8.16 στην χώρα μας), παρόλα φαίνεται πως η Warner Bros. έχει ήδη στα σκαριά το sequel του Suicide Squad.

Όλα συνέβησαν στο πλαίσιο της ανακοίνωσης μιας νέας συνεργασίας μεταξύ δύο, εκ των πολλών, επιφανών συντελεστών του έργου.. Ο λόγος για τον σκηνοθέτη και το μεγαλύτερο όνομα του cast. Σύμφωνα με το TheWrap λοιπόν, οι David Ayer και Will Smith θα δουλέψουν μαζί για λογαριασμό ενός αστυνομικού θρίλερ με φανταστικά στοιχεία ονόματι Bright.

Δείτε trailer και ότι πρέπει να ξέρετε για το Suicide Squad

Το πιο ενδιαφέρον σημείο του άρθρου εντούτοις, αφορά το Suicide Squad και την είδηση που προέκυψε σχετικά με την συνέχεια του εμπορικού franchise. Σύμφωνα λοιπόν με πηγές του site, τα γυρίσματα για το δεύτερο μέρος αναμένεται να αρχίσουν το 2017 με τους Ayer και Smith να συμμετέχουν εκ νέου. Για τον λόγο αυτό ο Αμερικανός σκηνοθέτης ελπίζει στην εκκίνηση της παραγωγής του Bright από φέτος κιόλας.

Πρόκειται για ένα φιλμ που ακόμη αναζητά studio παραγωγής να το αναλάβει. Λογικά θα καταλήξει είτε στην Warner Bros. είτε στην Sony. Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θέλουν το Joel Edgerton να είναι ήδη on board, ενώ το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του Max Landis. Τέλος όσον αφορά την πλοκή της ταινίας, αυτή θα εκτυλίσσεται σ’ έναν κόσμο όπου τα ορκ και οι νεράιδες ζουν ανάμεσα σε ανθρώπους. Το έργο θα έχει έναν πρωταγωνιστή ο οποίος θα έχει την μορφή ορκ και την ιδιότητα του αστυνόμου.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,