Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά σκάνδαλα, θα έχει πρωταγωνίστρια την Margot Robbie - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά σκάνδαλα, θα έχει πρωταγωνίστρια την Margot Robbie

Ειδήσεις | 22-3-2016 |

Μπορεί να συνέβη στα 90’s, αλλά η διαμάχη ανάμεσα στις αθλήτριες του Καλλιτεχνικού Πατινάζ, Tonya Harding και Nancy Kerrigan, θεωρείται ακόμα και σήμερα μία από τις διασημότερες στην ιστορία του αθλητισμού. Έτσι λοιπόν λογικό είναι να περιμέναμε μία ταινία. Και στον ρόλο της Harding, η Margot Robbie, στην ταινία με τίτλο “I, Tonya”.

Η Harding ξεκίνησε από μία πολύ φτωχή οικογένεια στο Portland, και έγινε το μεγαλύτερο όνομα του καλλιτεχνικού πατινάζ στις Η.Π.Α. Έγινε η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να κάνει τριπλό άξελ (ακούς Αλέξη Κωστάλα;) κερδίζοντας πρωτιές τόσο σε Αμερικανικό όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Και φτάνουμε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1994. Η Harding συνωμότησε με τον τότε σύζυγό της Jeff Gillooly, να επιτεθούν στην αντίπαλό της Nancy Kerrigan, κατά την διάρκεια των προκριματικών για την επιλογή των αθλητριών στους Ολυμπιακούς. Ο Gillooly, μαζί με τους Shawn Eckardt και Shane Stant (φίλους που θέλησαν να βοηθήσουν), αποφάσισαν να χτυπήσουν την Kerrigan με ρόπαλο στα πόδια. Εκείνη κατάφερε να γλυτώσει με μελανιές, και συν αυτού, μέρος της επίθεσης καταγράφηκε σε βίντεο. Η Kerrigan κατάφερε να μπει στην Ολυμπιακή ομάδα, κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ η Harding τερμάτισε όγδοη, και κατόπιν αποκλείστηκε δια βίου από το άθλημα.

Ο Steven Rogers υπογράφει το σενάριο, καθώς έκανε την έρευνα και μίλησε με τους Harding και Gillooly, με την Robbie να είναι σε αναζήτηση σκηνοθέτη, καθώς θα είναι εμπλεκόμενη με την παραγωγή.

Διαβάστε περισσότερα για: