Εμφανίστηκε ο Johnny Depp στο "The Walking Dead"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Εμφανίστηκε ο Johnny Depp στο “The Walking Dead”;

TV, Ειδήσεις | 8-3-2016 |

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν spoilers

Αν είδατε το επεισόδιο της προηγούμενης Κυριακής, με τίτλο “Not Tomorrow Yet”, θα ξέρετε ότι ο Rick και η ομάδα του, κατέστρωσαν σχέδιο για να δημιουργήσουν ενέδρα και να σκοτώσουν το επονομαζόμενο group “Negan’s Saviors”, προκειμένου να έρθουν στην κατοχή τους τις προμήθειες του Hilltop.

Φυσικά για να ολοκληρωθεί το σχέδιο η ομάδα του Rick χρειαζόταν το κεφάλι του αρχηγού του Hilltop, Gregory, αλλά αυτό ήταν δύσκολο, οπότε χρησιμοποίησε τα κεφάλια 3 walkers, τα οποία περίπου μοιάζουν με τον Gregory. Αλλά όχι μόνο με αυτόν.

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο σκηνοθέτης του επεισοδίου, Greg Nicotero, επιβεβαίωσε ότι το κεφαλάκι τέρμα δεξιά, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, ανήκει στον Edward Scissorhands, ή τον Jack Sparrow, ή αλλιώς στον αγαπημένο μας Johnny Depp.

depp-2jpg-0d85d1_640w (1)

“Ένα από τα κεφάλια ήταν ο Johnny Depp. Είχαμε δημιουργήσει ένα γλυπτό, βασισμένο στον Depp. Ο Norman [Reedus] έλεγε πως θέλει να κρατήσει τα κεφάλια μετά το γύρισμα. Δεν ξέρω τι έκανε τελικά”, δήλωσε ο σκηνοθέτης

Διαβάστε περισσότερα για: ,