Διαδικτυακή επίθεση στον DiCaprio για την κλιματική αλλαγή και το σκάφος του - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Διαδικτυακή επίθεση στον DiCaprio για την κλιματική αλλαγή και το σκάφος του

Ειδήσεις | 3-3-2016 |

To Oscar του Leonardo DiCaprio ήταν αυτό που απασχόλησε όσο τίποτα την τελετή των Oscars αλλά και όλο το internet και τα media στο σύνολό τους. Όμως ο DiCaprio έδωσε έναν λόγο αποδεχόμενος το Oscar του που άρχισε ήδη να συζητείται ανά τον κόσμο. Ο λόγος είχε να κάνει με την κλιματική αλλαγή και με τις μεγάλες εταιρίες που πρέπει να σταματήσουμε.

Δείτε επίσης: Ίσως η καλύτερη αντίδραση στην βράβευση του Leo

Θυμηθείτε τον λόγο του:

Ο DiCaprio δεν είναι η πρώτη φορά που τα βάζει με τις μεγάλες εταιρίες που δεν σέβονται καθόλου το περιβάλλον. Όμως λίγο οι Ρεπουμπλικάνοι που αρνούνται την υπερθέρμανση του πλανήτη, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, λίγο το γεγονός ότι ο DiCaprio είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους του χώρου, λίγο κάποιοι που τον αντιπαθούν και γρήγορα η πρώτη αντίδραση στον λόγο του δεν άργησε να έρθει. Συγκεκριμένα το twitter και μια σελίδα με πολιτικά memes, τα έβαλε με το γιωτ του ηθοποιού, που δεν διαφέρει από αυτό που είχε στον Λύκο της Wall Street, όντας ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Δείτε:

Το ότι ο DiCaprio είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους του Hollywood και θα μπορούσε να κάνει μια πιο λιτή ζωή, ίσως να αποτελεί ένα θέμα, αλλά σε καμία περίπτωση το γιωτ του δεν μπορεί να ευθύνεται το ίδιο με τα τα απόβλητα των κολοσσών και την καταστροφή του περιβάλλοντος.