Το Spinoff των Transformers με πρωταγωνιστή τον Bumblebee έρχεται το 2018 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Spinoff των Transformers με πρωταγωνιστή τον Bumblebee έρχεται το 2018

Ειδήσεις | 17-2-2016 |

Η Paramount μετά το Transformers 5 του Michael Bay έχει σκοπό να κάνει μια ταινία με κεντρικό ήρωα τον Bumblebee, όπως ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος του studio, Brad Grey.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Paramount έκανε γνωστές τις ημερομηνίες για τις τρεις επερχόμενες ταινίες Transformers, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν τα καλοκαίρια του 2017, 2018 και 2019. Εκείνη που θα έρθει τον Ιούνιο του 2018 θα είναι to spinoff ‘Bumblebee’ και σύμφωνα με τον Grey θα έχει σημαντικά χαμηλότερο budget από τις προγενέστερες ταινίες της σειράς.

Το Hollywood μέχρι τώρα είχε την άνεση να περιμένει δύο με τρία χρόνια πριν κυκλοφορήσει ένα sequel αλλά πλέον η αγορά έχει γίνει τόσο ανταγωνιστική που τα μεγάλα studio δεν μπορούν να αφήνουν τα καλύτερα τους franchise σε αδράνεια για 24 ολόκληρους μήνες. Χρειάζεται να κυκλοφορεί μια ταινία τον χρόνο ώστε να κρατιέται το ενδιαφέρον του κοινού ζωντανό.

Η Marvel, η DC, και τώρα η Lucasfilm βγάζουν τουλάχιστον μια ταινία ετησίως από τα διάσημα franchise τους. Για να μπορέσουν τα Transformers να ανταγωνιστούν τους αντιπάλους τους, η Paramount πρέπει να αυξήσει τους ρυθμούς παραγωγής της, και όπως αποδείχτηκε με το Deadpool, τα spinoff είναι ένας έξυπνος τρόπος να γίνει αυτό.

Με το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα του και την αίσθηση του χιούμορ, ο Bumblebee είναι ένας από τους αγαπημένους των φαν των Transformers, ιδιαίτερα των συλλεκτών παιχνιδιών, οπότε είναι λογικό να τον δούμε να πρωταγωνιστεί στην δική του ταινία.

Οι παραγωγοί Steven Spielberg και ο βραβευμένος με oscar Akiva Goldsman είναι στο τιμόνι του νέου κεφαλαίου του πιο επικερδούς franchise της Paramount, η οποία θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερα δημιουργική για να πετύχει σε μικρότερη κλίμακα.

Διαβάστε περισσότερα για: ,