Το παράπονο του Stan Lee για το cameo του στο Deadpool - spoiler alert! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το παράπονο του Stan Lee για το cameo του στο Deadpool – spoiler alert!

Ειδήσεις | 26-2-2016 |

Αν δεν είστε από τους ελάχιστους που δεν έχουν δει ακόμα το Deadpool σίγουρα εντοπίσατε τον θρύλο της Marvel Stan Lee στο τελευταίο του cameo στο blockbuster spinoff των X-Men, που εμφανίζεται ως DJ σε στριπτιτζάδικο.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly στη γιορτή του Big Bang Theory για τα 200 του επεισόδια, ο Lee αστειεύτηκε λέγοντας ότι έχει ένα παράπονο για τη σκηνή: ”Εύχομαι να είχα περάσει περισσότερη ώρα στο στριπτιτζάδικο. Με βάλανε και με βγάλανε από αυτό πολύ γρήγορα.”

Αν και ο Lee έχει μειώσει τις εμφανίσεις του σε κόμικ convention, έχοντας αποκαλύψει πως θα κάνει ένα τελευταίο ταξίδι στο Καναδά, συνέχισε λέγοντας ότι είναι ανοικτός στο να κάνει περισσότερα cameos στις προσεχείς ταινίες της Marvel.

”Αν είναι ταινία της Marvel, είμαι μέσα. Όποτε βγαίνει μια νέα ταινία ελπίζω να έχουν μια θέση για μένα. Διασκεδάζω πολύ κάνοντας το και απ’ ότι φαίνεται αρέσει και στους φαν. Θα σας πω ένα μυστικό, να γιατί οι ταινίες της Marvel βγάζουν τόσα λεφτά: είναι τα cameo μου. Ένας άντρας πάει το κορίτσι του σινεμά, ωραία; Καθώς βλέπουν την ταινία σκύβουν να πιάσουν τα ποπκόρν. Κάνοντας το αυτό χάνουν το cameo μου. Τελειώνει η ταινία και λένε ‘Θεέ μου, χάσαμε το cameo του Stan!’ οπότε τι κάνουν; Τρέχουν στα εκδοτήρια για να πάρουν άλλα δυο εισιτήρια να την ξαναδούν. Γι’αυτό οι ταινίες πάνε τόσο καλά. Φταίνε τα cameo μου.”

Δείτε επίσης: Deadpool για Oscar;