Το Pacific Rim 2 έχει νέο σκηνοθέτη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Pacific Rim 2 έχει νέο σκηνοθέτη

Ειδήσεις | 24-2-2016 |

Μια ευχάριστη είδηση ήρθε για τους φαν του Pacific Rim καθώς ο δημιουργός του τηλεοπτικού Σπάρτακου και διευθυντής παραγωγής της πρώτης σεζόν του Daredevil Steven S. DeKnight θα αναλάβει τα ηνία του sequel.

Μετά από πολλά πισωγυρίσματα και διάφορες φήμες, η τύχη της συνέχειας της τεραστίων διαστάσεων ταινίας δράσης του Guillermo del Toro ήταν μέχρι πρότινος άγνωστη και πολλοί άρχισαν να μιλούν μέχρι και για ακύρωση της. Ο del Toro όμως επέμενε πάντα ότι το sequel θα γίνει πραγματικότητα και τώρα φαίνεται ότι το βοηθά να προχωρήσει, καθώς παραχώρησε την θέση του σκηνοθέτη στον DeKnight μένοντας απλά παραγωγός.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο DeKnight θα σκηνοθετήσει ταινία μεγάλου μήκους, παρόλο που έχει δουλέψει αρκετά στην τηλεόραση και σαν σκηνοθέτης αλλά και σαν σεναριογράφος. Όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, το σενάριο του Pacific Rim 2 είναι γραμμένο από τον Jon Spaihts αλλά δεν αποκλείεται να βάλει το χεράκι του σε αυτό και ο DeKnight πριν ξεκινήσει η παραγωγή.

Οι άλλες λεπτομέρειες τις ταινίας παραμένουν παγιδευμένες στα βάθη του ωκεανού για τώρα, καθώς δεν ξέρουμε ποια θα είναι η πλοκή της (πέρα από την αναμενόμενη επιστροφή στη δράση των Jaeger εναντίων των Kaiju) ούτε έχει ανακοινωθεί το πότε μπορούμε να την περιμένουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες.