Το μέλλον της Marvel προβλέπεται ακατάλληλο! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το μέλλον της Marvel προβλέπεται ακατάλληλο!

Ειδήσεις | 17-2-2016 |

Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του Deadpool, άλλες δύο ταινίες βασισμένες στα comic της Marvel θα είναι απ’ότι φαίνεται ακατάλληλες για ανηλίκους.

Σύμφωνα με ένα φυλλάδιο που μοίρασε η Fox στα πλαίσια του Toy Fair της, η τρίτη και τελευταία ταινία Wolverine αναμένεται να χαρακτηριστεί ακατάλληλη για μικρούς θεατές. Στο κάτω μέρος του φυλλαδίου βλέπουμε την ‘αναμενόμενη καταλληλότητα’ να είναι R κάτι που δείχνει ότι το studio σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς να είναι κάτι ακόμα οριστικό. Στο φυλλάδιο επίσης αποκαλύπτεται και ένα logo για την επερχόμενη ταινία.

6yR0bo5rlZA

Το Wolverine 3 που σκηνοθέτης του θα είναι ο James Mangold, θα είναι η τελευταία ταινία που ο Hugh Jackman θα υποδυθεί τον Καναδό μεταλλαγμένο. Η κυκλοφορία της έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαρτίου του 2017 στην Αμερική.

Η δεύτερη ταινία που φημολογείται ότι θα είναι ακατάλληλη είναι το X-Force, άλλο ένα spinoff των X-Men που βρίσκεται στα σκαριά.

Ο παραγωγός και σεναριογράφος των X-Men Simon Kinberg δήλωσε ότι ”μπορεί να φανταστεί ένα σύμπαν στο οποίο το X-Force είναι ακατάλληλο.”

Η δήλωση του στο Collider ήταν η εξής: ”Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιες ιστορίες που μπορούν να χαρακτηριστούν ακατάλληλες. Δεν ξέρω ποιες ακριβώς θα είναι, εννοώ ότι οι βασικές ταινίες X-Men έχουν το δικό τους τόνο, που είναι πιο μελοδραματικός, πιο κατά τρόπον τινά ”κατάλληλος για όλους”. Το X-Force από την άλλη θα μπορούσα να το φανταστώ R-rated, και ποιος ξέρει ποια άλλα;”

002814400_1451348267-x-force-concept-art-reveals-lineup

Διαβάστε επίσης: “Deadpool”: το μεγαλύτερο εισπρακτικό άνοιγμα όλων των εποχών στις Ακατάλληλες ταινίες