Το "Hail, Caesar!" των αδελφών Coen έχει την δική του ρωμαική τοιχογραφία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Hail, Caesar!” των αδελφών Coen έχει την δική του ρωμαική τοιχογραφία

Ειδήσεις | 4-2-2016 |

Με αφορμή την νέα ταινία των Joel και Ethan Coen, Hail, Caesar!, η Hero Complex Gallery παρουσιάζει μια σειρά έργων διαφόρων καλλιτεχνών. Ανάμεσα τους συναντάμε τα σχέδια της Tracie Ching τα οποία βασίζονται στην ρωμαική θεματολογία που προτείνει ο τίτλος της ταινίας. Μέσα σε αυτό το νοηματικό πλαίσιο η Ching δημιούργησε μια κλασσική τοιχογραφία που αναπαριστά τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες της ταινίας των Coen οι οποίοι ερμηνεύονται από γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς όπως οι Channing Tatum, Ralph Fiennes, George Clooney, Josh Brolin, και Scarlett Johansson.

Hail-Caesar-Tracie-Ching

Η ταινία διαδραματίζεται την Χρυσή εποχή της χολιγουντιανής βιομηχανίας και βασίζεται στην αληθινή φιγούρα του Eddie Mannix (Josh Brolin), του “παιδιού για όλες τις δουλειές” σε ένα κινηματογραφικό στούντιο. Αυτό που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στην μεγάλη οθόνη είναι η φρενήρης εργασιακή καθημερινότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου ο οποίος μέσα σε 24 ώρες καλείται να συγκαλύψει μια εκτός γάμου εγκυμοσύνη, να ηρεμήσει έναν οργισμένο σκηνοθέτη, να αντιμετωπίσει κουτσομπόληδες συντάκτες και φυσικά να διασώσει τον λαμπερό πρωταγωνιστή της μεγαλύτερης κινηματογραφικής παραγωγής της εποχής από τους απαγωγείς!

Η ίδια η καλλιτέχνης δήλωσε για την δουλειά της “Τρέφω βαθύ, σταθερό σεβασμό για το έργο των αδελφών Coen…Ήταν πολύ ικανοποιητικό να προσπαθώ να συμφιλιώσω την ομοιότητα της απεικόνισης με την αμφίεση του 1920 έχοντας περιορισμένη χρωματική παλέτα και την θέληση να διατηρήσω την ψευδαίσθηση του βάθους των κλασσικών ρωμαικών τοιχογραφιών”

Να θυμίσουμε ότι η ταινία κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 18 Φεβρουαρίου 2016 ενώ στο μεταξύ στις 11 Φλεβάρη θα το δούμε στην πρεμιέρα του στην Berlinale. Δες trailer και τα πάντα για την ταινία