Το Frozen γίνεται μιούζικαλ του Broadway! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Frozen γίνεται μιούζικαλ του Broadway!

Ειδήσεις | 10-2-2016 |

Η μεταφορά του Frozen στη θεατρική σκηνή γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Έχοντας αρχικά ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2014, η εκδοχή της αγαπημένης παιδικής ταινίας για το Broadway έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει παραστάσεις την άνοιξη του 2018.

Στην χθεσινή ανακοίνωση, η Disney ανέφερε ότι το μιούζικαλ θα ξεκινήσει δοκιμαστικά σε έναν χώρο έξω από την Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2017. Η παραγωγή θα έχει την δημιουργική ομάδα της ταινίας όπως τους στιχουργούς Robert Lopez και Kristen Anderson-Lopez και την σεναριογράφο και μία από τους σκηνοθέτες Jennifer Lee.

Η ομάδα υπεύθυνη για την μουσική επιμέλεια θα γράψει νέα κομμάτια και στη Lee έχει ανατεθεί η η συγγραφή του βιβλίου του μιούζικαλ. Σκηνοθέτης θα είναι ο Alex Timbers του ‘Here Lies Love’ και χορογράφος ο Peter Darling του ‘Billy Elliot’. Στην παραγωγή επίσης θα συμμετέχουν οι κάτοχοι βραβείων Tony Bob Crowley και Natasha Katz, για τα σκηνικά και κοστούμια ο πρώτος και για τον φωτισμό η δεύτερη.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το cast, το θέατρο του Broadway που θα το φιλοξενήσει και οι ακριβείς ημερομηνίες που θα ξεκινήσει η παραγωγή.

Το Frozen θα είναι το ένατο μιούζικαλ και το δέκατο show γενικά που έχει φέρει η Disney στο Broadway. Το Lion King, που έκανε μεγάλη επιτυχία σε κοινό και κριτικούς, παίζεται ακόμα στο Theatre District του Μανχάταν, καθώς επίσης και το Aladdin.