Το "Death House" ενώνει τους χειρότερους εφιάλτες σου σε μία ταινία υπέρ - τρόμου - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Death House” ενώνει τους χειρότερους εφιάλτες σου σε μία ταινία υπέρ – τρόμου

Ειδήσεις | 13-2-2016 |

Μια νέα ταινία τρόμου θα συγκεντρώσει τους τρομερότερους κακούς του είδους ταινιών τρόμου σε μία επική και αιματηρή πάλη επιβίωσης, με προθέσεις ανάλογες με αυτές που έχει η σειρά ταινιών “The Expendables” για τον κινηματογράφο δράσης. Η ταινία θα επικεντρωθεί στην “Area 51 of evil”, μια υπόγεια περιοχή, όπου κρατούνται από την κυβέρνηση οι χειρότεροι “διακινητές θανάτου” της ανθρωπότητας.

Και ποιοι είναι αυτοί; Θα αναγνωρίσεις μεταξύ άλλων κακούς από ταινίες όπως “A Nightmare on Elm Street” , “Τhe hills have eyes” , “Re-Animator”, “Cujo”, “Halloween”, “Ηellraiser” και “Dawn of the dead”. Αυτό σημαίνει ότι το καστ θα απαρτίζεται από τύπους όπως οι: Robert Englund, Danny Trejo, Michael Berryman, Kane Hodder, Dee Wallace, Bill Moseley, Barbara Crampton, Doug Bradley, Ken Foree, Camille Keaton και Don Shanks, μεταξύ άλλων.

Μάλιστα και ο Gunnar Hansen, ο άνθρωπος πίσω από τον πρώτο “σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι” είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει στο καστ, αλλά δυστυχώς τον πρόλαβε ο καρκίνος τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Hansen έγραψε και το σενάριο πριν πεθάνει, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Harrison Smith.

 

death-house

Διαβάστε περισσότερα για: ,