Θα είναι η Emily Blunt η νέα Mary Poppins; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι η Emily Blunt η νέα Mary Poppins;

Ειδήσεις | 19-2-2016 |

Η Emily Blunt βρίσκεται σε συζητήσεις για να παίξει την Mary Poppins στο επερχόμενο sequel της βραβευμένης με Oscar παιδικής ταινίας με ηρωίδα μια μαγική νταντά στο Εδουαρδιανό Λονδίνο, σύμφωνα με το Variety.

O Rob Marshall, που συνεργάστηκε με την Blunt στη πρόσφατη κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ Into the Woods, θα είναι επικεφαλής της νέας ταινίας. Ο σκηνοθέτης ανέφερε ότι το sequel, που λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία στη περίοδο της οικονομικής ύφεσης του 1929, θα δανειστεί από βιβλία σχετικά με τη Mary Poppins που δεν χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ταινία, γραμμένα από την PL Travers, τη δημιουργό του χαρακτήρα.

Είναι δεδομένο ότι η Blunt ήταν πάντα η πρώτη επιλογή των παραγωγών για το ρόλο, αλλά η ανάμιξη δεν είναι ακόμα οριστική. Θα εξαρτηθεί από τον χρονικό προγραμματισμό καθώς η Βρετανή ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Το πρώτο Marry Poppins απέφερε περισσότερα από 100 εκατομμύρια παγκοσμίως και κέρδισε 5 Oscar, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της καλύτερης ηθοποιού για την Julie Andrews. Είχε μια πρωτοποριακή μίξη από ζωντανή δράση και ειδικά εφέ και τα τραγούδια του όπως το A Spoonful of Sugar και το Chim Chim Cher-ee (που κέρδισε oscar καλύτερου τραγουδιού) το έκαναν μια διαχρονικά κλασσική παιδική ταινία.

Τα τραγούδια της νέας έκδοσης θα γραφτούν από τον Marc Shaiman και τον Scott Wittman, που κέρδισαν βραβείο Tony για το Hairspray. Ο Marshall, σκηνοθέτης των ταινιών μιούζικαλ Chicago και Nine, είπε στο Vulture τον Οκτώβρη ότι η νέα ταινία θα είναι μια ”επέκταση” της αρχικής, παρά ένα remake.

”Δεν θα είναι ένα remake του Marry Poppins”, τόνισε. ”Η PL Travers έγραψε συνολικά οκτώ βιβλία. Δούλεψαν πάνω στο πρώτο, ενώ εμείς θα δουλέψουμε πάνω στα υπόλοιπα, χωρίς να αγγίξουμε την εικονική λαμπρότητα της πρώτης Marry Poppins”.