Θα είναι η 6η σεζόν του "Game of Thrones", η χρονιά της Sansa Stark; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι η 6η σεζόν του “Game of Thrones”, η χρονιά της Sansa Stark;

TV, Ειδήσεις | 1-2-2016 |

Πολλοί από τους χαρακτήρες του Game of Thrones, έχουν περάσει από 40 κύματα, αλλά σε ό,τι αφορά την Sansa Stark, πρέπει να πολλαπλασιάσουμε αυτόν τον αριθμό κατά πολύ. Κατά πάρα πολύ.

Είδε τον πατέρα της να εκτελείται μετά από διαταγή του τότε αρραβωνιαστικού της, Joffrey Baratheon (ο οποίος, αν μου επιτρέπετε, δεν πέθανε όσο βίαια του άξιζε), είδε την οικογένειά της να καταστρέφεται, πέρασε χρόνια αιχμάλωτη στο King’s Landing, και παντρεύτηκε τον σαδιστή Ramsay Bolton.

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν η μοίρα της είναι αβέβαιη. Αλλά η ηθοποιός που την υποδύεται, η Sophie Turner, μίλησε πρόσφατα στο Entertainment Weekly, και δήλωσε πως στην επόμενη σεζόν, η Sansa θα πατήσει επιτέλους στα πόδια της.

“Αυτή η σεζόν θα είναι πραγματικά πολύ μεγάλη για την Sansa. Είναι πιθανότατα η καλύτερή της σεζόν, μέχρι στιγμής. Θα πατήσει πραγματικά στα πόδια της. Απαιτεί τον σεβασμό που της αξίζει, θα πιαστεί από αυτόν, και θα πορευτεί με αυτόν. Το φινάλε της προηγούμενης σεζόν ήταν καταπληκτικό, γιατί για 5 κύκλους φαίνεται πως τα πράγματα χτίζονταν για αυτό,” δηλώνει η Turner.

Επίσης μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για όλη την έκτη σεζόν, προσθέτοντας:“Αυτή τη σεζόν θα υπάρχουν τόσα σοκ. Θα είναι τεράστια. Είναι η μεγαλύτερη, και μιλάω μόνο για την διαμόρφωση των χαρακτήρων, τις ιστορίες του καθενός. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη.”

Αγαπητή Sophie, ας ελπίσουμε ο ενθουσιασμός σου, να περάσει και σε εμάς, καθώς υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο του Game of Thrones, και περιμένουμε πώς και τι.

Διαβάστε περισσότερα για: