Θα αφήσει ο Daniel Craig τον ρόλο του 007 για μια τηλεοπτική σειρά; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα αφήσει ο Daniel Craig τον ρόλο του 007 για μια τηλεοπτική σειρά;

TV | 15-2-2016 |

Σύμφωνα με τον Independent, ο Daniel Craig πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην σειρά Purity, που αναμένεται να “τρέξει” για αρκετές σεζόν των 20 επεισοδίων, γεγονός που κάνει ακόμη πιο πιθανό το ενδεχόμενο να μην δούμε τον ηθοποιό ξανά στον ρόλο του James Bond. Βέβαια, το ότι ο Craig δεν θα εμφανιστεί στην επόμενη ταινία του 007 δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, άλλα ούτε και διαψευσθεί, ακόμη κι αν… τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν ως πιθανότερο αντικαταστάτη του τον τριαντάχρονο James Norton, πρωταγωνιστή της μίνι σειράς War & Peace.

Η ενδεχόμενη συμμετοχή του Daniel Craig σε μια απαιτητική τηλεοπτική σειρά, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάψει να είναι και ο James Bond, αν και όλοι θυμόμαστε πως ο ίδιος δεν είναι και τόσο “ζεστός” με την ιδέα να επαναλάβει τον ρόλο, ενώ και από πλευράς Sony εκφράζεται περισσότερο η επιθυμία να συμβεί κάτι τέτοιο, παρά η βεβαιότητα.

Τώρα, όσον αφορά το Purity, πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου Jonathan Franzen, που αφηγείται την ιστορία μιας νέας γυναίκας, που μεγάλωσε κάτω από περίεργες συνθήκες στην Βόρεια Καρολίνα. Αν επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του Craig, θα είναι η πρώτη του δουλειά σε τηλεοπτική σειρά της Αμερικής.

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,