Όταν ο Dr. Clooney συνάντησε τον Dr. House και έγινε το...reunion! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όταν ο Dr. Clooney συνάντησε τον Dr. House και έγινε το…reunion!

TV, Ειδήσεις | 4-2-2016 |

Τι γίνεται όταν σε ένα reunion δεν εμφανίζεται κανένας πλην ενός? Το παραπάνω “δράμα” έζησε ο George Clooney την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στο “Jimmy Kimmel Live!” όπου παρευρέθηκε με σκοπό την επανένωση του cast της τηλεοπτικής σειράς “ER” στην οποία ο Clooney υποδυόταν τον Dr. Doug Ross.

Στο προγραμματισμένο sketch που βγήκε στον αέρα της εκπομπής ο οικοδεσπότης, Jimmy Kimmel, ως ασθενής εξεταζόταν από τον πεπειραμένο γιατρό Dr. Ross ο οποίος όμως είχε μείνει χωρίς βοήθεια εφόσον κανένας από τους αλλοτινούς συναδέλφους και βοηθούς του δεν βρισκόταν εκεί. Ακριβώς εκείνη την στιγμή μπήκε στην σκηνή, σώζοντας την κατάσταση ο βετεράνος και αρκετά εκκεντρικός Dr. House από την τηλεοπτική σειρά “House M.D.”, κάτα κόσμον Hugh Laurie, ο οποίος μαζί με τον συνάδελφό του καταφέρνει μέ τη βοήθεια του hip-hop και του χορού να σώσει τον ετοιμοθάνατο ασθενή!

Όπως εξήγησε ο Kimmel η απουσία των υπόλοιπων βασικών ηθοποιών της σειράς “ER”, όπως οι Julianna Margulies, Noah Wyle και Eriq La Salle, οφείλεται σε αμετάκλητες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, γεγονός που μας χάρισε αυτή την απολαυστική και ιδιαίτερη συνάντηση γιγάντων!

Δείτε παρακάτω το ξεκαρδιστικό reunion που θα μας μείνει αξέχαστο!