Ο Peter Murphy, ιδρυτικό μέλος των θρυλικών Bauhaus, πρωταγωνιστής σε ταινία τρόμου - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Peter Murphy, ιδρυτικό μέλος των θρυλικών Bauhaus, πρωταγωνιστής σε ταινία τρόμου

Ειδήσεις | 13-2-2016 |

Ο πρωτοπόρος της goth rock μουσικής σκηνής και ιδρυτής των “Bauhaus”, που ακούει στο όνομα  Peter Murphy, συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία “BlackGloveKiller,” ένα ψυχολογικό θρίλερ που πρόκειται να σκηνοθετήσει ο Καναδός κινηματογραφιστής Chris Alexander.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αργότερα εντός του 2016 και ΄το αποτέλεσμα αναμένεται να μοιάζει με  ένα “ερωτικό, και βίαιο όνειρο, που κυριαρχείται από μουσική και ατμόσφαιρα”. Το “BlackGloveKiller” αφηγείται την ιστορία ενός όμορφου “αρπακτικού” με το όνομα Miranda, που κυνηγά το θήραμά της κάθε που πέφτει η νύχτα.

Ο Alexander, που είναι και ο σεναριογράφος της ταινίας, δήλωσε πως “η ταινία πραγματικά έχει στόχο να γίνει μια ταινία τρόμου που δε μοιάζει με καμία άλλη του είδους, που ξεχωρίζει ως προϊόν της δικής μας φαντασίας, παρά τις όποιες επιρροές μπορεί να φέρει”. Ο σκηνοθέτης έχει στο ενεργητικό του τις ταινίες “Blood of Irina” και “Female Werewolf.”

Ο Murphy, που έχει ντύσει μουσικά τα “The Vampire Diaries” και“The Butterfly Effect,” έχει εμφανιστεί και στο “The Twilight Saga: Eclipse.” Μαζί του στην ταινία εμφανίζεται και ο τραγουδιστής των “Skinny Puppy” Nivek Ogre.

Διαβάστε περισσότερα για: ,