Ο MacGyver σε νέες περιπέτειες στη μεγάλη οθόνη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο MacGyver σε νέες περιπέτειες στη μεγάλη οθόνη

Ειδήσεις | 6-2-2016 |

H Lionsgate θα κάνει την παραγωγή μιας νέας ταινίας βασισμένης στην ιστορική τηλεοπτική σειρά “MacGyver”. Ναι. Το δήλωσε χτες ο CEO της ίδιας της Lionsgate, Jon Feltheimer: “Είμαι ευτυχής που ανακοινώνω σήμερα ότι θα συνεργαστούμε με τη CBS για να φέρουμε τη σειρά ‘MacGyver’ στον κινηματογράφο και να την επαναφέρουμε στην τηλεόραση”. Στην παραγωγή της ταινίας θα συμμετάσχουν ο Neal Moritz (“Fast & Furious”και “21 Jump Street’s”) και ο Lee David Zlotoff (παραγωγός της πρωτότυπης σειράς “MacGyver”).

Η CBS επίσης έβγαλε ένα πιλοτικό επεισόδιο για ένα τηλεοπτικό reboot της ίδιας σειράς. Η νέα σειρά θα είναι μια αναβίωση της κλασικής ομότιτλης σειράς και θα εξελίσσεται γύρω από τις περιπέτειες του νέου εικοσάρη MacGyver που στρατολογείται σε μια παράνομη οργάνωση, όπου καταφέρνει να λύνει τα προβλήματα που του παρουσιάζονται με τους πιο απίθανους κι εφευρετικούς τρόπους.

Ο Richard Dean Anderson ήταν ο πρωταγωνιστής της κλασικής σειράς των 80s στο ABC για επτά κύκλους, καθώς υποδυόταν τον μυστικό πράκτορα MacGyver που χρησιμοποιεί τις επιστημονικές του γνώσεις για να ξεφύγει από τις δύσκολες καταστάσεις που καλείται να επιλύσει.

 

Διαβάστε περισσότερα για: