Ο Johnny Depp θα παίξει τον Αόρατο Άνθρωπο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Johnny Depp θα παίξει τον Αόρατο Άνθρωπο

Ειδήσεις | 10-2-2016 |

Στην προσπάθεια της να επαναφέρει τα κλασσικά τέρατα της λογοτεχνίας και όχι μόνο στον 21ο αιώνα, η Universal σίγουρα δεν ντρέπεται να προσεγγίσει μεγάλους σταρ. Έχοντας συμφωνήσει με τον Tom Cruise για το reboot του The Mummy τώρα μαθαίνουμε ότι ο Johnny Depp θα πρωταγωνιστήσει στο The Invisible Man.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα γραμμένο από τον H.G. Wells το 1933, το Invisible Man αφηγείται την ιστορία ενός επιστήμονα που ανακαλύπτει μια φόρμουλα που μπορεί να τον αποκρύψει από τα μάτια του κόσμου. Δυστυχώς, όπως αρχίζει να συνειδητοποιεί, οι παρενέργειες τον οδηγούν σιγά σιγά στην παράνοια. Είναι ένας ρόλος που σίγουρα ταιριάζει πολύ στον Depp.

Ο Alex Kurtzman και ο Chris Morgan είναι οι επικεφαλής του όλου project, εκτελώντας χρέη παραγωγών, με τον Kurtzman επίσης να σκηνοθετεί το The Mummy. Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί ποιος θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει στον νέο Αόρατο Άνθρωπο, αλλά με τον Depp στο cast η ταινία οπωσδήποτε θα προσελκύσει κάποια μεγάλα ονόματα.

Το Mummy έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου του 2017, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να μάθουμε την ημερομηνία που θα δούμε τον Αόρατο Άνθρωπο στις οθόνες του κινηματογράφου.

Διαβάστε περισσότερα για: