Ο James Franco θα σκηνοθετήσει μια ταινία βασισμένη στην ιστορία μιας στρίπερ, το 'Zola Tells All' - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο James Franco θα σκηνοθετήσει μια ταινία βασισμένη στην ιστορία μιας στρίπερ, το ‘Zola Tells All’

Ειδήσεις | 5-2-2016 |

Ο Franco θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας που θα είναι βασισμένη στην viral ιστορία της στρίπερ Aziah ”Zola” Wells για την περιπέτεια της στην Florida.

Η ταινία είναι μια μεταφορά του άρθρου του περιοδικού Rolling Stone με τίτλο ” Η Zola τα λέει όλα: Η πραγματική ιστορία πίσω από την σπουδαιότερη ιστορία μιας στρίπερ που έχει ποτέ twittαριστεί.”

Ο Andrew Neel και ο Mike Roberts θα γράψουν το σενάριο.

Η Zola τράβηξε την προσοχή του κόσμου του Twitter όταν ξεκίνησε την αφήγηση της σε 148 tweets για ένα road trip στη Florida με τη φίλη της Jessica, το αγόρι της Jessica και τον βίαιο προαγωγό της με το παρατσούκλι ”Z”. Το άρθρο του Rolling Stone δημοσιεύτηκε τον περασμένο Νοέμβρη.

Ο Franco και ο Neel έχουν συνεργαστεί πρόσφατα στη ταινία Goat, που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance, με τον Franco στην παραγωγή και τον Neel να την σκηνοθετεί.

Ο πολυάσχολος ηθοποιός έχει επίσης σκηνοθετήσει τα In Dubious Battle, The Sound and the Fury και το αναμενόμενο The Disaster Artist.