Ο Homer Simpson πρώτη φορά ζωντανά στην αμερικανική τηλεόραση - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Homer Simpson πρώτη φορά ζωντανά στην αμερικανική τηλεόραση

TV, Ειδήσεις | 17-2-2016 |

Η πολυαγαπημένη τηλεοπτική σειρά της Fox μας έχει χαρίσει πάμπολλες ξεκαρδιστικές περιπέτειες της πασίγνωστης πλέον αμερικανικής οικογένειας εφόσον αριθμεί τον εντυπωσιακό αριθμό των 587 επεισοδίων. Η εποχή όμως προχωράει ραγδαία και η νέα τηλεοπτική τρέλα των ζωντανών μεταδόσεων δεν θα μπορούσε να μην “χτυπήσει” τους λατρεμένους Simpsons.

Με αυτά και με αυτά ο αγαπημένος μπαμπάς της οικογενείας, Homer Simpson, πρόκειται να κάνει την πρώτη του ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στην ιστορία των 27 σεζόν της σειράς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο της 15ης Μαίου! Ο Homer θα αναλάβει για λίγο τα ηνία από τα υπόλοιπα μέλη της παρέας Marge, Lisa και Bart σχολιάζοντας τα νέα της ημέρας σε ζωντανή μετάδοση τόσο στην Ανατολική όσο και στη Δυτική ακτή.

Οι θεατές μπορούν με την βοήθεια του twitter να στείλουν τις ερωτήσεις τους στον Homer από την Κυριακή 1 Μαίου μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαίου χρησιμοποιώντας το hashtag #HomerLive και όλοι εμείς περιμένουμε να δούμε τις αυθόρμητες και σίγουρα ξεκαρδιστικές αντιδράσεις του αγαπημένου ήρωα από κοντά!