Ο Dwayne Johnson θα επιστρέψει στο sequel του San Andreas - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Dwayne Johnson θα επιστρέψει στο sequel του San Andreas

Ειδήσεις | 19-2-2016 |

Αποφέροντας πάνω από 473 εκατομμύρια παγκοσμίως, η ταινία σεισμικής καταστροφής San Andreas ήταν σίγουρα μια απροσδόκητη επιτυχία, αλλά ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη προκαλούν τα νέα ότι ετοιμάζεται και ένα sequel.

Ο Neil Widener και ο Gavin James γράφουν το σενάριο της ταινίας και ο Dwayne ”The Rock” Johnson αναμένεται να επιστρέψει μαζί με τους Paul Giamatti, Carla Gugino και Alexandra Daddario. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Brad Peyton και παραγωγός θα είναι ο Beau Flynn.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη πλοκή κρατούνται ακόμα κρυφές, αλλά ετοιμαστείτε να δείτε τον Rock να τα βάζει με ένα ηφαίστειο. Το sequel του San Andreas θα επικεντρωθεί στο ”Δαχτυλίδι της Φωτιάς”, έναν κύκλο από ηφαίστεια που προκαλούν σεισμούς γύρω από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ο πρώην πυγμάχος και νυν ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις του για αυτά τα νέα στον λογαριασμό του στο Instagram, και φαίνεται ότι είναι αρκετά ενθουσιασμένος ώστε να στριμώξει την ταινία μέσα στο τρελό και γεμάτο πρόγραμμα του.

”Cool νέα, κάνατε το #San Andreas την μεγαλύτερη επιτυχία της Warner Bros για το 2015 και το sequel μας είναι στα σκαριά. Βγαίνοντας από τα σύνορα και εστιάζοντας στο περιβόητο και πραγματικό #RingOfFire. Το δαχτυλίδι περιβάλει τον Ειρηνικό Ωκεανό με ρήγματα και ηφαίστεια – και σύμφωνα με τους επιστήμονες – είναι υπεύθυνο για το 90 τοις εκατό των σεισμών παγκοσμίως. Με την έρευνα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πόσο τεράστιο είναι το Δαχτυλίδι της Φωτιάς. Συγκαλούμε μια υπέροχη ομάδα από κινηματογραφικούς δημιουργούς για να ανεβάσουμε τον πήχη, να ανεβάσουμε τα στοιχήματα και να σας προσφέρουμε κάτι πραγματικά αξέχαστο. Όπως πάντα, θα σας κρατώ ενήμερους…”

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για τα σχέδια σχετικά με το franchise του San Andreas.