Ο Daniel Radcliffe… στον Αμαζόνιο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Daniel Radcliffe… στον Αμαζόνιο

Ειδήσεις | 13-2-2016 |

Ο Daniel Radcliffe αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Jungle” σε σκηνοθεσία του Greg McLean, σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter.

Ο ίδιος μάλιστα ο ηθοποιός το επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού του στο Google Plus (πόσο εναλλακτικό αγόρι!) γράφοντας ότι είναι εξαιρετικά χαρούμενος και νιώθει μεγάλη τιμή που θα κάνει γνωστή την ιστορία του Ghinsberg  και των συνοδοιπόρων του.

Η ταινία βασίζεται σε αληθινά  γεγονότα και θα παρακολουθεί το ταξίδι του Yossi Ghinsberg στον Αμαζόνιο το 1982 όπου χάθηκε για τρεις εβδομάδες. Ο Ghinsberg ακολουθώντας έναν άντρα που ψευδώς τελικά ισχυριζόταν ότι ήξερε που υπάρχει κρυμμένος χρυσός μέσα στο δάσος του Αμαζονίου, βρέθηκε εγκαταλειμμένος και μόνος μέσα στη ζούγκλα μέχρι τελικά να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν. Την περιπέτεια του αυτή, την έγραψε σε ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2005 με το όνομα Jungle: A Harrowing True Story of Survival και από το οποίο αντλεί η ταινία  “Jungle”.

Ο Daniel Radcliffe εδώ και αρκετά χρόνια βασίζει την μετά Harry Potter καριέρα του σε δυνατές και προσεκτικά επιλεγμένες ταινίες όπως “The Woman in Black”, “Kill Your Darlings”, “Horns”, “Victor Frankenstein” και “A Young Doctor’s Notebook”. Η τελευταία του ταινία “Swiss Army Man” έκανε πρεμιέρα στο περασμένο Sundance Festival και άφησε, σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους ευχάριστες εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα για: