Ο Christian Grey έχει αντίζηλο στο ‘Fifty Shades Darker’ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Christian Grey έχει αντίζηλο στο ‘Fifty Shades Darker’

Ειδήσεις | 13-2-2016 |

Ο Eric Johnson είναι αυτός που θα υποδυθεί τελικά τον Jack Hyde (μα τι επίθετα έχουν όλοι σ’ αυτήν την ταινία), τον αντίζηλο του Christian Grey στο sequel του “Fifty Shades of Grey”, με τίτλο “Fifty Shades Darker”.

Η Kim Basinger και η Bella Heathcote έχουν εδώ και καιρό συμφωνήσει ότι θα συμμετέχουν, ενώ η Dakota η Johnson και ο Jamie Dornan θα επιστρέψουν σταθεροί κι αγέραστοι στις θέσεις τους, έτσι ακριβώς όπως τους πρωτοείδαμε (not) στην πρώτη και αξέχαστη ομολογουμένως ταινία αυτής της σειράς ταινιών. Ο James Foley σκηνοθετεί κι όλοι ελπίζουν σε κάτι καλύτερο από το αποτέλεσμα της πρώτης ταινίας που σκηνοθέτησε ο Sam Taylor-Johnson.

Στο βιβλίο, ο Hyde είναι το νέο αφεντικό της Steele, που την ερωτεύεται και την διεκδικεί προς μεγάλη απογοήτευση του Grey. Ο Hyde είναι ένας χαρακτήρας που εμφανίζεται και στο “Fifty Shades Darker” και στο επόμενο (oh the horror) “Fifty Shades Freed.”

Στο καστ επιστρέφουν οι Luke Grimes, Eloise Mumford και Max Martini ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι  Michael De Luca, Dana Brunetti μαζί με τους συγγραφείς E.L. James και Marcus Viscidi. Το σενάριο θα επιμεληθούν ο Niall Leonard και η E.L.James.

Ο νέος και ωραίος Eric Johnson έχει εμφανιστεί στις δύο τελευταίες σαιζόν της σειράς “The Knick”, όπου υποδύεται τον Dr. Everett Gallinger.

Διαβάστε περισσότερα για: ,