Ο Christian Bale επιστρέφει στην Άγρια Δύση με το Hostiles - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Christian Bale επιστρέφει στην Άγρια Δύση με το Hostiles

Ειδήσεις | 19-2-2016 |

Οι ανησυχίες του Bale για την υγεία του σχετικά με την αναγκαστική αύξηση βάρους που τον απέτρεψαν τελικά από το να παίξει στη βιογραφία του Ferrari φαίνεται πως έκατσαν κουτί για τον σκηνοθέτη Scott Cooper. Οι δυο τους θα συνεργαστούν ξανά μετά το Out of the Furnace στην επερχόμενη ταινία Hostiles.

Σύμφωνα με το Variety, o Cooper θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το νέο αυτό Western, στο οποίο ο Bale θα υποδυθεί έναν θρυλικό λοχαγό του Αμερικανικού στρατού το 1892 που έτρεφε μεγάλο μίσος για τους ιθαγενείς Αμερικάνους.

Όταν διατάζεται να συνοδεύσει έναν ετοιμοθάνατο πολέμαρχο των Τσεγιέν μαζί με την οικογένεια του πίσω στη γη της φυλής τους στη Μοντάνα από ένα απομονωμένο οχυρό του Νέου Μεξικού, είναι αρχικά διστακτικός, αλλά συμφωνεί στην αποστολή. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού συναντάνε μια νεαρή χήρα που η οικογένεια της δολοφονήθηκε και η μικρή αυτή ομάδα πρέπει τώρα να συνεργαστεί για να ξεπεράσει την δυσπιστία, τις προκλήσεις του αφιλόξενου τοπίου και τις εχθρικές φυλές Κομάντσι που σκοπός τους είναι να μην τους αφήσουν να φτάσουν στον προορισμό τους.

Το Hostiles θα είναι το πρώτο Western του Bale μετά το 3:10 To Yuma, και ακούγεται ως το ιδανικό project για τον πρώην Batman να μας δείξει την σκληροτράχηλη πλευρά του. Τον Bale θα τον δούμε επίσης στο Knights Of Cups του Terrence Malick και το Weightless, ενώ θα είναι και η φωνή του μαύρου πάνθηρα Bagheera στο Βιβλίο της Ζούγκλας του Andy Serkis.