Και το "Salt" γίνεται σειρά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και το “Salt” γίνεται σειρά

TV, Ειδήσεις | 22-2-2016 |

Και το frenzy συνεχίζεται, καθώς η βιομηχανία έχει καταλάβει ότι η τηλεόραση γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Τώρα πόση δύναμη θα συνεχίζει να έχει όταν δεν υπάρχει πρωτότυπο υλικό, και η ανακύκλωση πάει σύννεφο, άλλη συζήτηση.

Από ό,τι φαίνεται το “Salt”, με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie, θα είναι η επόμενη τηλεοπτική περιπέτεια, καθώς η Sony Pictures Entertainment, βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου, (μπορείς να εδώ να δεις και να μάθεις τα πάντα), προς αναζήτηση παραγωγών και χρηματοδοτών, για να μετατρέψει το κατασκοπευτικό θρίλερ του 2010 σε τηλεοπτική σειρά.

Και για να φρεσκάρουμε την μνήμη σας, η ταινία αφορούσε την Evelyn Salt, μία πράκτορα της CIA, η οποία αποδεικνύεται διπλή πράκτορας, για λογαριασμό Αμερικής και Ρωσίας. Αρχικά το σενάριο είχε γραφτεί για άνδρα πρωταγωνιστή, αλλά μετά από πίεση της ίδιας της Jolie, ο πρωταγωνιστικός ρόλος άλλαξε φύλο.

Το 2010 η ταινία κατάφερε να κάνει παγκόσμιες εισπράξεις, οι οποίες έφτασαν τα $293.5 εκατομμύρια. Το sequel της ταινίας βρισκόταν στο στάδιο της προπαραγωγής το 2011, αλλά το project ακυρώθηκε.

Διαβάστε περισσότερα για: ,