Είστε έτοιμοι για το 8ο "Saw"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είστε έτοιμοι για το 8ο “Saw”;

Ειδήσεις | 9-2-2016 |

Και εκεί που λέγαμε ότι δεν θα ξαναδούμε επόμενη περιπέτεια που να περιστρέφεται γύρω από τον Jigsaw, να σου η Lionsgate να επιβεβαιώνει τις φήμες, και να ετοιμάζεται για το 8ο μέρος του franchise.

Το μόνο που έχουμε σίγουρο είναι το ποιοι θα είναι οι σεναριογράφοι. Josh Stolberg και Pete Goldfinger (Sorority RowPiranha 3D and Piranha 3DD) θα υπογράφουν το σενάριο, χωρίς ακόμα να ξέρουμε αν μιλάμε για sequel, reboot ή remake, με πιθανό τίτλο, “Saw: Legacy”. Η αλήθεια πάντως είναι έχουμε χάσει σεναριακώς λίγο την μπάλα.

Η σειρά των ταινιών, συνεχίζει να είναι δημοφιλής, και να σας θυμίσουμε ότι έχει ξεκινήσει την πορεία της το 2004, και μέχρι στιγμής σημειώνει εισπράξεις που ξεπερνούν τα $870 εκατομμύρια, πράγμα που δηλώνει επιτυχία, δεδομένης της χαμηλής παραγωγής. Η καλύτερη βέβαια ήταν η πρώτη εδώ που τα λέμε, αλλά anyway.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον χαρακτήρα του Jigsaw, ο οποίος όταν ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο, αποφάσισε να κάνει τους ανθρώπους γύρω του να εκτιμήσουν τη ζωή, τοποθετώντας τους σε δύσκολες καταστάσεις. Οι ταινίες έχουν γίνει περισσότερο γνωστές βέβαια για τα αναπάντεχα twists, στο τέλος κάθε κεφαλαίου.

Οι Leigh Whannell και James Wan ξεκίνησαν τη σειρά, και ήταν εμπλεκόμενοι σε όλα τα κεφάλαια της ιστορίας. Κατόπιν αυτού ο Whannell ασχολήθηκε με την σειρά των ταινιών του Insidious movies, και ο Wan δημιούργησε το The Conjuring καθώς και την τελευταία ταινία των Fast and the Furious. 

Διαβάστε περισσότερα για: