Από τις 24 Φεβρουαρίου το In-Edit Festival στην Αθήνα με extra events με την υποστήριξη της SOL - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Από τις 24 Φεβρουαρίου το In-Edit Festival στην Αθήνα με extra events με την υποστήριξη της SOL

Advertorial, Φεστιβάλ | 23-2-2016 |

Όπως ήδη γνωρίζετε, το In-Edit Festival επιστρέφει για 2η χρονιά στην Αθήνα, δίνοντας την δυνατότητα στους θεατές να παρακολουθήσουν στον κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ 11 μοναδικά μουσικά ντοκιμαντέρ, που καλύπτουν όλο το φάσμα της παγκόσμιας μουσικής και αποτελούν τα σημαντικότερα, των τελευταίων χρόνων!

Διαβάστε περισσότερα για το In-Edit Festival

Premium partner του φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ είναι η μπύρα SOL, που και φέτος στηρίζει την διοργάνωση, όπου εκτός από τις προβολές, το κοινό μπορεί να απολαύσει παράλληλες συμπληρωματικές εκδηλώσεις. Μέσα σε αυτό το πνεύμα, η SOL θα συνοδεύσει μοναδικές στιγμές, όπως, ένα DJ set που θα εκπλήξει με τους Laternative, αμέσως μετά την τη λήξη της ταινίας έναρξης «Daft Punk Unchained» (Τετάρτη 24/2, 22.00) – στη στοά Κοραή.

SOL_IN EDIT_2016_2

 

Μερικά από τα ντοκιμαντέρ, που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε κατά την διάρκεια του In-Edit Festival, είναι τα Amy, Cobain: Montage of Heck, Lemmy και Mr. Dynamite: The Rise of James Brown.

Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Διαβάστε περισσότερα για: