Οι παραγωγοί του κλασικού πλέον 'Lives Of Others' θέλουν να κατακτήσουν και το γερμανικό Netflix - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι παραγωγοί του κλασικού πλέον ‘Lives Of Others’ θέλουν να κατακτήσουν και το γερμανικό Netflix

Ειδήσεις | 27-2-2016 |

Το Netflix, ο κολωσός του VOD παρήγγειλε την πρώτη γερμαικής παραγωγής σειρά, με τίτλο Dark, η οποία θα πραγματρεύεται τις σχέσεις τεσσάρων οικογενειών, έτσι όπως υτές διμορφώνονται μετά την εξαφάνιση δύο παιδιών τους.

Τη σειρά θα αναλάβει να σκηνοθετήσει ο σκηνοθέτης του Who Am I, Baran Bo Odar, ενώ παραγωγοί θα είναι ο Quirin Berg κι ο Max Wiedemann της γερμανικής εταιρίας παραγωγής Wiedemann & Berg Filmproduktion, που μας χάρισε στο παρελθόν το εξαιρρετικό The Lives Of Others.

Η σειρά θα αποτελείται από δέκα επεισόδια διάρκειας μιας ώρας το καθένα και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix το 2017.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει η παραγωγή γιατί είναι ενθουσιασμένος που θα σκηνοθετήσει μια σειρά με ιστορίες μυστηρίου, ενώ οι παραγωγοί συμφώνησαν ότι πρόκειται για μια εκπληκτική γερμανική ιστορία, που θα κερδίσει τους θεατές σε παγκόσμιο επίπεδο.