Η Lupita Nyong'o θα είναι η εξωγήινη πρωταγωνίστρια της νέας ταινία της Ava DuVernay - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Lupita Nyong’o θα είναι η εξωγήινη πρωταγωνίστρια της νέας ταινία της Ava DuVernay

Ειδήσεις | 10-2-2016 |

Μετά την αναστάτωση που έφερε στους καλλιτεχνικούς κύκλους η πρόταση της κριτικού κινηματογράφου των New York Times, Manohla Dargis, για την εγκαθίδρυση του “DuVernay test” ως μέσο ανίχνευσης του ρατσισμού στο Hollywood, στα πλαίσια πάντα της συζήτησης #OscarsSoWhite, έγινε γνωστό από το THR οτι η αφροαμερικανή σκηνοθέτης του “Selma” ετοιμάζει δύο ολοκαίνουργιες ταινίες.

Η πρώτη τιτλοφορείται “A Wrinkle In Time” και αποτελεί μια ταινία φαντασίας από την Disney ενώ η δεύτερη είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με τίτλο “Intelligent Life” από την Amblin Entertainment. Το σενάριο υπογράφει ο Colin Trevorrow μαζί με τον συνεργάτη του από το “Jurassic World”, Derek Connolly, ενώ η παραγωγή αναμένεται να αρχίσει γυρίσματα το καλοκαίρι.

Η ταινία περιγράφει την ιστορία ενός χαμηλόβαθμου υπαλλήλου στο Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών και συγκεκριμένα στο τμήμα Διαστημικών Υποθέσεων ο οποίος τυχαία έρχεται σε επαφή με μια όμορφη γυναίκα από άλλο κόσμο, ρισκάροντας με αυτό τον τρόπο την δουλειά του και άλλα πολλά μετα από τις απειλές που δέχονται οι δυο του από γήινους και μη παράγοντες. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της εξωγήινης καλλονής φαίνεται να αναλαμβάνει η βραβευμένη με Oscar Β’ Γυναικείου ρόλου για την ταινία “12 Years A Slave”, Lupita Nyong’o, η οποία μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που μεταμορφώνεται σε εξωγήινη μετά την συμμετοχή της ώς Maz Kanata στο τελευταίο Star Wars. Η επιλογή τολμηρή και το αποτέλεσμα αναμένεται ενδιαφέρων!