Η Jessica Chastain θα παίξει στο ''Woman Walks Ahead'', μια ταινία για τον 'Καθιστό Ταύρο' - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jessica Chastain θα παίξει στο ”Woman Walks Ahead”, μια ταινία για τον ‘Καθιστό Ταύρο’

Ειδήσεις | 5-2-2016 |

Το Hollywood Reporter αποκάλυψε ότι η Jessica Chastain βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Woman Walks Ahead, που θα την σκηνοθετήσει η Susanna White (Genaration Kill) από το σενάριο του Steven Knight (Peaky Blinders, Locke).

Στην ταινία η Chastain θα υποδυθεί την Caroline Weldon, μια καλλιτέχνιδα και ακτιβίστρια από το Μπρούκλιν του 19ου αιώνα που μετακόμισε στον καταυλισμό ιθαγενών του Standing Rock στην Ντακότα για να βοηθήσει τον αρχηγό της φυλής των Σιού ‘Καθιστό Ταύρο’ στη μάχη του να κρατήσει την γη των ανθρώπων του. Έγραφε γράμματα στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση εκ μέρους του Καθιστού Ταύρου και έμεινε με την έφηβη κόρη της μαζί με τους ιθαγενείς για αρκετά χρόνια, παρόλο που δεχόταν κριτική και μεγάλο μίσος από τον Τύπο της εποχής.

Η Chastain έχει πολλές ταινίες στον ορίζοντα, με τα The Zookeeper’s Wife, The Huntsman: Winter’s War, Miss Sloane και The Death and Life of John F. Donovan να έχουν όλα προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2016.