Η Elizabeth Banks θα παίξει την Rita Repulsa στη νέα ταινία 'Power Rangers' - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Elizabeth Banks θα παίξει την Rita Repulsa στη νέα ταινία ‘Power Rangers’

Ειδήσεις | 3-2-2016 |

Η γνωστή ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει ως η βασική εχθρός των Power Rangers, στην νέα ταινία της Lionsgate που είναι βασισμένη στην ομώνυμη παιδική σειρά του 1990, όπως αποκάλυψε το Hollywood Reporter.

Ο Dean Israelite, γνωστός για το Project Almanac, θα σκηνοθετήσει την ταινία, της οποίας παραγωγοί είναι ο Haim Saban και ο Brian Casentini της εταιρίας Saban που δημιούργησε το franchise, μαζί με τους Marty Bowen και Wyck Godfrey. Τη διεύθυνση παραγωγής θα αναλάβει η Allison Shearmour, παραγωγός των ταινιών Hunger Games.

Μια πεντάδα σχετικά νεοφερμένων στον χώρο του Hollywood ηθοποιών – ο RJ Cyler, η Becky G, ο Ludi Lin, η Naomi Scott και ο Dacre Montgomery – θα ενσαρκώσουν τους έφηβους, που με τις ιδιαίτερες δυνάμεις τους, σχηματίζουν μια πολύχρωμη ομάδα ηρώων που έχουν σκοπό να προστατεύσουν τον κόσμο από το να κατακτηθεί.

Η Banks θα παίξει την κλασσική χαρακτήρα των Power Rangers Rita Repulsa, μια εξωγήινη μάγισσα που έχει σχέδια για τον πλανήτη.

Ο Burk Sharpless και ο Matt Sazama (The Last Witch Hunter, και το αναμενόμενο Gods of Egypt) έγραψαν το σενάριο.

Την προηγούμενη χρονιά, η Elizabeth Banks, σκηνοθέτησε, ανέλαβε την παραγωγή και έπαιξε στο Pitch Perfect 2 για την Universal, και επίσης επέστρεψε στο ρόλο της Effie Trinket για το Mockingjay Part 2, την τελευταία ταινία Hunger Games.