Η Demi Moore επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα μετά από 10ετή απουσία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Demi Moore επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα μετά από 10ετή απουσία

TV, Ειδήσεις | 24-2-2016 |

Η τελευταία φορά που είδαμε την Demi Moore σε τηλεοπτική σειρά ήταν η guest εμφάνιση που πραγματοποίησε το 2003 στην αμερικανική σειρά “Will & Grace” του NBC. Από τότε πέρασαν σχεδόν 13 χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα της τηλεοπτικής επιστροφής της διάσημης ηθοποιού στον πρωταγωνιστικό ρόλο της δραματικής σειράς 10 Days in the Valley” της Tassie Cameron, συν-δημιουργού του δημοφιλούς αστυνομικού δράματος Rookie Blue. Ο ρόλος αυτός σηματοδοτεί την πρώτη μόνιμη εμφάνιση της Demi Moore σε τηλεοπτική σειρά μετά την soap opera “General Hospital” στην οποία εμφανιζόταν την περίοδο 1981-84.

H Moore θα υποδυθεί την Jane Sadler, μια εργασιομανή συγγραφέα και ανύπαντρη μητέρα που βρίσκεται μπλεγμένη στα δίχτυα ενός θυελλώδους χωρισμού. Η δράση αρχίζει όταν η πεντάχρονη κόρη της πρωταγωνίστριας απάγεται από το κρεβάτι της στην μέση της νύχτας φέρνοντας την μητέρα της αντιμέτωπη με έναν απίστευτο εφιάλτη που καλείται να ξεπεράσει για να πάρει πίσω το παιδί της αφού πρώτα αντιμετωπίσει την τηλεοπτική της εκπομπή, τις πεποιθήσεις της και τα πιο βαθιά και σκοτεινά της μυστικά.

Η Tassie Cameron επιμελήθηκε το σενάριο της σειράς ενώ εκτελεί χρέη διευθύνων παραγωγής και showrunner για το όλο εγχείρημα. Η παραγωγή ανήκει στην Skydance Television ενώ η δραματική σειρά είναι ήδη διαθέσιμη προς πώληση για τα τηλεοπτικά δίκτυα. Μάλιστα η Moore δεν είναι η πρώτη γνωστή ηθοποιός που συνεργάζεται με την Skydance εφόσον παραγωγή της ίδιας εταιρίας αποτελεί η σειρά του Netflix “Grace and Frankie” με τις Jane Fonda και Lily Tomlin.