Οι Coen δεν δίνουν μία για το τηλεοπτικό Fargo - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι Coen δεν δίνουν μία για το τηλεοπτικό Fargo

Ειδήσεις | 25-2-2016 |

Τι κι αν το τηλεοπτικό Fargo, έχει θεωρητικά την έγκριση των Coen, τι κι αν θεωρείται από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων χρόνων. Τι κι αν έχει προσπαθήσει να κρατήσει το ύφος των Coen με αρκετές αναφορές στο έργο τους. Τίποτα από αυτά δεν είναι αρκετό για τα αδέρφια που δημιούργησαν την ταινία Fargo και μόλις έβγαλαν στις αίθουσες το Hail Caesar. Έτσι σε πρόσφατη τους συνέντευξη τα δύο αδέρφια δήλωσαν ότι αδιάφοροι για την σειρά.

“Απλά δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Εννοώ, είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, δεν έχουμε πρόβλημα με την σειρά, όμως είναι σαν να έχει πάρει διαζύγιο από την ταινία μας, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.” είπαν οι Coen, με τον Joel Coen να προσθέτει ότι:

“Η μεγαλύτερη μας ταινία, το No Country for Old Men, είναι δύο ώρες και δύο λεπτά. Έτσι σκεφτόμαστε τις ιστορίες μας. Μετά από δύο ώρες με έναν χαρακτήρα, έχουμε τελειώσει με την ιστορία του.”

Αυτό βέβαια δεν θα επηρεάσει τους fans της σειράς, όμως είναι δείγμα του πόσο λίγες είναι οι πιθανότητες κάποτε οι Coen να κάνουν τηλεόραση, όπως τόσοι άλλοι σκηνοθέτες.