Η Charlize Theron σε συζητήσεις για το Fast 8 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Charlize Theron σε συζητήσεις για το Fast 8

Ειδήσεις | 10-2-2016 |

Η Charlize Theron δέχτηκε μια προσφορά για να συμμετέχει στο cast της επόμενης ταινίας Fast and Furious της Universal, το Fast 8, στο ρόλο της βασικής εχθρού.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια φάση βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις, πηγές κοντά στην υπόθεση λένε ότι το studio θέλει πάρα πολύ να προσθέσει την Theron στη νέα ταινία του δημοφιλούς franchise. Η Universal δεν έκανε παρόλα αυτά κάποιο σχόλιο.

Οι Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson και Jason Statham αναμένονται να επιστρέψουν, μαζί με άλλους αγαπημένους της σειράς. Είχε ανακοινωθεί τον Οκτώβρη ότι, μετά την επιτυχία του Straight Outta Compton, o F. Gary Gray θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Η παραγωγή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την άνοιξη με την ημερομηνία της πρεμιέρας να είναι η 17η Απριλίου του 2017.

Η Theron θα παίξει και στο The Gray Man για την Sony, αλλά η ταινία είναι σε φάση ανακατασκευής του σεναρίου για να αλλάξει ο βασικός χαρακτήρας από αρσενικός σε θηλυκό, καθιστώντας έτσι δυνατό για εκείνη να χωρέσει και τις δύο ταινίες στο πρόγραμμα της. Αυτή τη περίοδο η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός βρίσκεται στα γυρίσματα του κατασκοπικού θρίλερ The Coldest City.

Διαβάστε περισσότερα για: