Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι «θριαμβεύουν» στα Χρυσά Βατόμουρα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι «θριαμβεύουν» στα Χρυσά Βατόμουρα

Βραβεία | 28-2-2016 |

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη απονομή των βραβείων Όσκαρ, όπου θα μάθουμε τους (σύμφωνα με την Ακαδημία) καλύτερους της χρονιάς, μαθαίνουμε τους χειρότερους. Τα Χρυσά Βατόμουρα έχουν χτίσει τον δικό τους μύθο και φέτος είχαν έναν μεγάλο θριαμβευτή, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από… τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι.

Η μεταφορά ενός (αντικειμενικά…) κακού βιβλίου στην μεγάλη οθόνη ήταν μια κακή ταινία, που αναδείχθηκε η χειρότερη της χρονιάς, σε ισοβαθμία με το reboot των Fantastic 4. Επιπλέον το δίδυμο των πρωταγωνιστών της Jamie Dornan και Dakota Johnson κέρδισαν τον τίτλο του Χειρότερου Άνδρα και της Χειρότερης Γυναίκας Ηθοποιού αντίστοιχα άλλα και του χειρότερου διδύμου στην οθόνη, ενώ οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι απέσπασαν και το βραβείο Χειρότερου Σεναρίου.

Διαβάστε επίσης: 50 Αποχρώσεις του Γκρι – επανεκτιμώντας το κακό βιβλίο χάρη στη χειρότερη ταινία

Ο διεκδικητής του Όσκαρ Α Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία The Danish Girl, Eddie Redmayne, βρέθηκε επίσης στην λίστα των «νικητών» του Βατόμουρου, αποσπώντας το βραβείο Χειρότερου Β Ανδρικού Ρόλου για την συμμετοχή του στο Jupiter Ascending. Αντίστοιχα, Χειρότερος Β Γυναικείος Ρόλος αναδείχθηκε εκείνος της Kaley Cuoco στο Alvin and the Chipmunks: The Road Chip.

Οι Fantastic 4 «βραβεύθηκαν» επίσης για την κακή σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ ένας ακόμη φετινός υποψήφιος για Όσκαρ, έλαβε ένα (όχι και τόσο) τιμητικό βραβείο: Ο Sylvester Stallone.

Δείτε τα πάντα για τα βραβεία εδώ

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,