Το Suntan του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Suntan του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ

Ειδήσεις | 20-1-2016 |

Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, σκηνοθέτης των Wasted Youth και Bank Bang επιστρέφει με την νέα του ταινία, με τίτλο Suntan, που θα κάνει πρεμιέρα Διεθνές Φεστιβάλ του Ρότερνταμ (27 Ιανουαρίου – 7 Φεβρουαρίου) λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 31 Μάρτη.

Η περίληψη της ταινίας: Ο Κωστής είναι ένας 40χρονος γιατρός που βρίσκεται στο μικρό νησί της Αντιπάρου για να αναλάβει την τοπική κλινική. Η ρουτίνα του και ολόκληρη η ζωή του θα αναστατωθούν όταν θα συναντήσει μια παρέα νεαρών τουριστών και θα ερωτευτεί με την 19χρονη Αννα.

To Suntan είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται ταινία του Παπαδημητρόπουλου στο Φεστιβάλ του Ολλανδικού λιμανιού, αφού η προηγούμενή του ταινία, το Wasted Youth είχε ανοίξει το Φεστιβάλ το 2011. Η ταινία γυρίστηκε στην Αντίπαρο το καλοκαίρι του 2014 και είναι όπως ο ίδιος ο σκηνοθέτης λέει ένα coming-of-middle-age-film.

Στο σενάριο της ταινίας πέρα από τον ίδιο τον σκηνοθέτη βρίσκουμε και τον Σύλλα Τζουμέρκα (Η Έκρηξη). Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Μάκης Παπαδημητρίου, Ελλη Τρίγγου, Χαρά Κότσαλη, Ντίμι Χαρτ, Μάρκους Κόλεν, Μιλού Βαν Γκρέσεν.