Το reboot του 'The Mummy' θα έχει πρωταγωνιστή τον Tom Cruise - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το reboot του ‘The Mummy’ θα έχει πρωταγωνιστή τον Tom Cruise

Ειδήσεις | 22-1-2016 |

Η Universal ετοιμάζει ένα ακόμα remake ενός γνωστού franchise, της Μούμιας, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου του 2017, μερικούς μήνες μετά απ’ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Η ταινία θα κοντραριστεί με το ”World War Z 2” και την επόμενη προσθήκη της σειράς Divergent, το ”Ascendant” που κάνουν την πρεμιέρα τους την ίδια ημερομηνία.

Επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι το ρόλο του κεντρικού ήρωα θα παίξει ο Tom Cruise και συμπρωταγωνίστρια του θα είναι η Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service). Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα το ποιους ακριβώς ρόλους θα ενσαρκώσουν αλλά οι φήμες που κυκλοφορούν λένε ότι η ταινία θα έχει μια θηλυκή μούμια ως βασικό κακό και θα επικεντρώνεται σε έναν πρώην Navy Seal που ανακαλύπτει τυχαία έναν αρχαίο τάφο.

Το ”The Mummy” είναι ένα από τα πολλά remake που έχει προγραμματίσει η Universal σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει ένα κινηματογραφικό σύμπαν στο οποίο συνδέονται κλασσικά τέρατα όπως ο Frankenstain, ο Dracula, o αόρατος άνθρωπος, η νύφη του Frankenstain, και ο κυνηγός βαμπίρ Van Helsing.

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Alex Kurtzman, ο οποίος θα είναι και ο επιβλέπων της ομάδας που θα δημιουργήσει αυτό το νέο franchise τεράτων.