Το home cinema φτιαγμένο από χαρτόνι ίσως είναι το πιο λυπηρό πράγμα που φτιάχτηκε ποτέ! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το home cinema φτιαγμένο από χαρτόνι ίσως είναι το πιο λυπηρό πράγμα που φτιάχτηκε ποτέ!

Ειδήσεις | 29-1-2016 |

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που μας επιτρέπει να παρακολουθούμε ταινίες σε οθόνες που χωράνε στο χέρι μας, οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε. Βέβαια δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να απολαύσει κανείς μια ταινία, ειδικά αν την βλέπει για πρώτη φορά. Μια ταινία ιδανικά θα έπρεπε να παρακολουθείται για πρώτη φορά σε μια κινηματογραφική αίθουσα. Αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος είναι τόσο απελπισμένος που επιθυμεί να μείνει σπίτι αλλά επίσης θέλει να ζήσει την εμπειρία της αίθουσας ενός σινεμά, ένα νέο προϊόν που ονομάζεται ‘Cardboard Home Cinema’ είναι εδώ για να τον σώσει από το να πρέπει να αλληλεπιδράσει με άλλους ανθρώπους.

Ρίξτε μια ματιά στο Cardbox Home Cinema από το Firebox.com:

cardboardcinema-unpackedcardboardcinema-inside

Όπως λέει και η περιγραφή του προϊόντος στο website:

‘Είναι ένα θαύμα προηγμένης τεχνολογίας, μια λαμπρή στιγμή για το χώρο της ψυχαγωγίας που θα ανοίξει μια τελείως νέα διάσταση παρακολούθησης ταινιών για εσάς.

Ok, σοβαρά τώρα, είναι ένα μεγάλο χαρτονένιο κουτί με μια μεγάλη τρύπα κομμένη στο εσωτερικό του. Έρχεται μαζί με πολλαπλούς adapters (περισσότερο χαρτόνι) που σας επιτρέπει να να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά smartphones ή tablets. Συμπεριλαμβάνεται επίσης μια προαιρετική προσθήκη κοινού (ακόμα περισσότερο χαρτόνι) για να σας κάνει πραγματικά να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε κινηματογραφική αίθουσα. Δεν είναι βέβαια απόλυτα ακριβής αφού κανένα από τα μικρά χάρτινα ανθρωπάκια δεν θα σηκωθεί να μπουν μπροστά σας σε κάποιο κρίσιμο σημείο της ταινίας.’

Μπορεί να φαίνεται cool για μικρά παιδιά που θα μπορούν να παρακολουθούν ταινίες στο tablet των γονιών τους ή κάτι τέτοιο, αλλά αν είσαι ενήλικας και θες να βάλεις το κεφάλι σου σε ένα κουτί από χαρτόνι για να δεις μια ταινία τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τη ζωή σου. Το Cardboard Home Cinema κοστίζει 35.69 δολάρια και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ αν θέλετε να καταστρέψετε την εμπειρία μιας ταινίας στο σπίτι ή να κάνετε ένα αστείο δώρο στον φίλο σας.