Το 70's πορνο-δράμα του HBO γίνεται σειρά με τον James Franco και Maggie Gyllenhaal - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το 70’s πορνο-δράμα του HBO γίνεται σειρά με τον James Franco και Maggie Gyllenhaal

Ειδήσεις | 21-1-2016 |

Είχαμε γράψει για την νέα σειρά που ετοιμάζεται για το πορνό της δεκαετίας του 70. H σειρά βρισκόταν στα πρώτα στάδια της παραγωγής και καθόλου σίγουρο ότι θα την δούμε τελικά στην τηλεόραση. Όμως πλέον το HBO παρήγγειλε την σειρά και η παραγωγή πήρε μπρος για τα καλά.  Ο David Simon, δημιουργός της επιτυχημένης σειρά The Wire μαζί με τον George Pelecanos είναι οι δημιουργοί της σειράς η οποία θα έχει θέμα την εποχή μετά την νομιμοποίηση του πορνό στις αφίσες και τα σινεμά της Times Square, της μεγαλύτερης και σίγουρα πιο διάσημης πλατείας της Νέας Υόρκης. Η σειρά θα εξερευνεί την αντίδραση της πόλης μέχρι την αρχή του ιού του AIDS και της “επιδημίας” κοκαΐνης το ’80.

Κεντρικοί χαρακτήρες της σειράς είναι οι δίδυμοι αδερφοί Vincent Martino και Frankie Martino, από τα μεγάλα ονόματα στον κόσμο της Times Square που έγιναν από τα κεντρικά πρόσωπα της μαφίας που συνδεόταν με την βιομηχανία του πορνό. Η μεγάλη είδηση που βγήκε είναι ότι ο James Franco θα είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς, παίζοντας και τους δύο αδερφούς.

Πέρα από τον Franco στην σειρά θα δούμε και την Maggie Gyllenhaal που θα παίξει τον χαρακτήρα της Candy, μία πόρνη της Times Square που θα πέσει στα δίχτυα του Franco. Και για τους δύο πρωταγωνιστές είναι η δεύτερη μεγάλη τηλεοπτική τους δουλειά καθώς ο μεν Franco παίζει στο 11.22.63, που θα δούμε σύντομα (στις 15 Φεβρουαρίου) στις οθόνες μας, ενώ η Gyllenhaal έχει παίξει στοThe Honorable Woman

Η σειρά που θα έχει τίτλο The Deuce αναμένεται να έρθει στις οθόνες του HBO τον επόμενο χρόνο με την σεζόν να έχει 10 έως 13 επεισόδια. Αυτή θα είναι η πέμπτη συνεργασία του Simon με το κανάλο μετά τα επιτυχημένα The Wire, Generation Kill, Treme, και εσχάτως την μινι-σειρά Show Me a Hero.