Τι θα συμβεί κινηματογραφικά μέσα στο 2016; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τι θα συμβεί κινηματογραφικά μέσα στο 2016;

Απόψεις, Ειδήσεις | 5-1-2016 |

Το flickeringmyth.com, αποτελεί ένα από τα καλύτερα κινηματογραφικά site που μπορείτε να συναντήσετε εκεί έξω.

Ο συντάκτης του site, Nick Calloway, όπως και κάθε χρόνο, προβλέπει τι θα συμβεί μέσα στον καινούριο χρόνο. και έχει και δίκιο:

Μία ταινία θα έχει πολλές υποψηφιότητες για Oscar, για να καταλήξει να κερδίσει ένα ή και κανένα. Συμβαίνει συνεχώς, και σε δέκα χρόνια θα καταλάβουμε ότι θα είναι καλύτερη ταινία από αυτήν που τελικά κέρδισε. Σήμερα κανείς δεν θα διάλεγε τον “Tιτανικό”, όταν μαζί με αυτό είχαμε τα LA Confidential, As Good As It Gets, The Full Monty και Good Will Hunting, αλλά το 1998 κέρδισε τους πάντες στην κατηγορία του Oscar καλύτερης ταινίας.

Ξέρουμε ήδη ότι το Captain America: Civil War θα σπάσει κάποια ρεκόρ στο box office. Ίσως να μην είναι η μεγαλύτερη ταινία που έγινε ποτέ, αλλά θα σπάσει και αυτή κάποια ρεκόρ. Θα είναι η πιο επιτυχημένη ταινία της Marvel, ή η καλύτερη ταινία που έκανε πρεμιέρα τον Μάιο και πρωταγωνιστή ο Cris Evans, ή κάτι τέτοιο. Όλα πρέπει να βραβεύονται, και να έχουν την δική τους θέση στο box office. Μέσα στο 2015, τα Furious 7, Jurassic World, Avengers: Age of Ultron και Star Wars: The Force Awakens έσπασαν κάποια από τα ρεκόρ.

Ο κόσμος θα παραπονεθεί για την πλοκή και το cast του Rogue One (την επόμενη ταινία στο σύμπαν του Star Wars). Οι περισσότεροι θα αγνοήσουν τα πάντα και θα δουν την ταινία όπως και να έχει. Κάποιο ανόητοι ενεπλάκησαν σε συζητήσεις για την επιλογή ενός Stormtrooper στο The Force Awakens, και ήθελαν να μποϊκοτάρουν την ταινία. Και κατάφεραν να κάνουν όσο κακό κάνει και ένα όπλο των Stormtroopers. Δηλαδή τίποτα.

Κόσμος θα παραπονεθεί ότι το σινεμά είναι γεμάτο από remakes, reboots, και sequels, και ότι δεν υπάρχει πια πρωτότυπο σινεμά. Αλλά ο περισσότερος κόσμος θα πάει να δει remakes, reboots και sequels.

batman-v-superman

Η ταινία που περίμενες πώς και πώς, θα σε απογοητεύσει. Ξέρουμε ότι κάποιο από τα Batman v Superman: Dawn of Justice, GhostbustersIndependence Day: Resurgence ή Zoolander No. 2 δεν θα είναι όσο καλό περιμένουμε.

Και κάποια από τις ταινίες που σε ανάγκασε κάποιος άλλος να δεις, θα καταλήξει να είναι η αγαπημένη σου της χρονιάς.

Το Knight of Cups, η νέα ταινία του Terrence Malick, θα κάνει θόρυβο, και οι κριτικοί θα λένε ότι ίσως να είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που έχουν γίνει ποτέ. Οι περισσότεροι δεν πρόκειται να την δουν.

Το 2016 θα είναι όπως και κάθε άλλη χρονιά. Ρεκόρ θα σπάσουν, σπουδαίες ταινίες θα βγουν, αλλά και πολύ κακές ταινίες θα βγουν επίσης. Ανυπομονούμε.

Διαβάστε περισσότερα για: ,