Τέρμα τα Mad Max, για τον George Miller - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τέρμα τα Mad Max, για τον George Miller

Ειδήσεις | 12-1-2016 |

To Mad Max: Fury Road ανακοινώθηκε σαν την ταινία με τα περισσότερα reviews στο Rotten Tomatoes, και ήδη έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μέχρι στιγμής, αλλά αυτό δεν είναι ικανό να κάνει τον σκηνοθέτη George Miller, να επιστρέψει.

Μιλώντας σε συνέντευξη μετά τις Χρυσές Σφαίρες, ο Miller, δήλωσε ότι οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις στην παραγωγή, τον έπεισαν να μην επιστρέψει ποτέ στις σκονισμένες περιοχές της Αυστραλίας: “Δεν θα κάνω άλλες ταινίες Mad Max. Γυρίζαμε την ταινία στην Αυστραλία, σε μέρη με αγριολούλουδα και κόκκινη σκόνη, όπου έβρεχε συνέχεια και για πάντα. Έπρεπε να περιμένουμε 18 μήνες, και κάθε φορά για να επιστρέψουμε στις Η.Π.Α. θέλαμε 27 ώρες. Αυτές οι ταινίες παίρνουν πολύ χρόνο. Δεν θα κάνω άλλες,” δηλώνει κατηγορηματικά.

Το Mad Max: Fury Road, με τους Tom Hardy και Charlize Theron, ήταν σε διαδικασία παραγωγής σχεδόν για 20 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που είδαμε ταινία της σειράς το 1985, με το Mad Max Beyond Thunderdome. Πρώτη φορά τα γυρίσματα ξεκίνησαν το 2010 στη Νότιο Ουαλία, αλλά έπρεπε να διακοπούν λόγω εκτενών κακών καιρικών συνθηκών. Στη συνέχεια, επέλεξαν τη Ναμίμπια, όπου και η παραγωγή ξεκίνησε, για να διακοπεί και πάλι από ακτιβιστές, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι οι παραγωγή θα καταστρέψει το φυσικό περιβάλλον.

Το πιο πιθανό είναι να αφήσει τα δικαιώματα της σκηνοθεσίας σε άλλους, και ειδικά μετά τις δηλώσεις του, ότι θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει μία stand alone ταινία για τον χαρακτήρα της Theron.

Διαβάστε περισσότερα για: ,